Levyseppähitsaajia

Uusi
  • Kategoria
    Rakennusala
  • Työpaikan tunniste
    00048156
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme LEVYSEPPÄHITSAAJIA Rovaniemelle!

Tehtävään kuuluu tuotannon hitsaus- levy ja teräsrakennetöitä. Toivomme hakijalta alan koulutusta ja/tai kokemusta vastaavista tehtävistä. Työ on vuorotyötä, joten hakijalta odotetaan joustavuutta työskentelystä.

Löydät ilmoituksesta linkin/painikkeen joka ohjaa sinut meille. Kerrothan hakemuksessasi aiemmasta kokemuksesta ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä, joten hae paikkaa pian!

Meiltä saat kilpailukykyisen palkkauksen, laadukkaat työvaatteet sekä työterveyshuollon Terveystalolla.

Lisätietoja tehtävästä
Minja Murtomaa
050 444 4452

Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.