Levykone-Huoltoteknikko

  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    00006035
  • Sopimus
    Vakituinen

Machinery Oy on vuonna 1911 perustettu juuriltaan suomalainen yritys, joka on vakiinnuttanut asemansa Suomen johtavana teknisen tukkukaupan ja palvelujen tuottajana. Toimialaamme kuuluvat koneiden ja teknisten tarvikkeiden maahantuonti, markkinointi, asennus, korjaus- sekä huoltopalvelut kolmella eri liiketoiminta-alueella: voimantuotto, rakennuskoneet, metallintyöstökoneet. Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuretkin yritykset kaikilta teollisuuden ja rakennusteollisuuden aloilta sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijat. Vahvuuksiamme vahvan markkina-aseman ja osaavan henkilöstön ohella ovat kattava tuote- ja palvelutarjonta sekä valtakunnallinen toimipiste- ja kumppaniverkosto. Tahdomme saada aikaan konkreettisia muutoksia suomalaisessa kilpailukyvyssä. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Turussa ja Joensuussa.Toimintamme kasvaessa haemme nyt LEVYKONEIDEN HUOLTOTEKNIKKOA osaksi huollon tiimiämmeTehtävänäsi levykone-huoltoteknikkona ovat asiakkaidemme levykoneiden huollot ja korjaukset alueellasi ja tarvittaessa valtakunnallisesti. Työskentelet toimipisteestämme (Vantaa, Tampere, Turku, Joensuu) tai kotikonttorista käsin. Työ sisältää matkustelua, joten odotamme valitulta henkilöltä matkustusvalmiutta. Käytössäsi on Machineryn täysin varusteltu huoltoauto.


Hakemallamme ammattilaisella on kokemusta levykoneiden (kuten levyleikkurit ja särmäyspuristimet) käytöstä ja tekniikasta sekä niiden mekaanisesta kunnossapidosta. Sinulla on reipas, palveluhenkinen asenne ja kiinnostusta levykoneisiin. Eduksesi katsomme sähköteknisen ymmärryksesi sekä kokemuksen sähköisestä kunnossapidosta.

Tehtävässä olet tarvittaessa yhteydessä ulkomaisiin päämiehiimme, joten odotamme sinulta englannin kielen taitoa.


Machinery Oy:ssä sinulla on tukenasi ammattilaisten työyhteisö, jolta saat kattavan perehdytyksen ja tuen työllesi. Tehtävässä pääset kehittymään alan ammattilaiseksi monipuolisten huoltokohteidemme parissa.

Aloitus on mahdollisimman pian sopivan henkilön löytyessä.

Hae tehtävään 30.9. mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Lisääthän hakemustekstiin palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.