Laitoshuoltaja - Jackon Finland Oy Muurlan tehdas

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00041454
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme Jackon Finland Oy:n Muurlan tehtaalle

LAITOSHUOLTAJAA

pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Valittavan henkilön kanssa solmitaan alkuun kahdeksan kuukauden määräaikainen työsopimus Adeccon kanssa, jonka jälkeen tahtotilana on siirtyä asiakkaan palvelukseen.

Tehtäviisi kuuluu solumuovituotteiden valmistuksessa käytettävien koneiden ja laitteiden tuotannon aikainen ylläpito, huoltotyöt sekä kulloinkin käytössä olevien asetusten mukaiset säätötyöt. Työtilanteen salliessa olet valmis tekemään myös solumuovituotteiden tuotantoon liittyviä tehtäviä. Kokemuksen karttuessa on mahdollista kasvaa vaativimpiin tehtäviin.

Tärkeintä tehtävässä menestymiseen on asenne ja motivaatio työhön, tekninen koulutus tai työn kautta hankittu kokemus sekä hyvä englannin ja suomen kielen taito. Olet omimmillasi itsenäisessä ja oma-aloitteisessa työssä ja tietotekniset taitosi ovat hyvällä tasolla.

Hae tehtävää heti, sillä suoritamme haastatteluita jo hakuaikana ja valinnat tehdään sopivan henkilön löydyttyä. Kaikkiin kysymyksiin vastaa Adeccolta Seppo Seunavaara, 050 386 9811 tai seppo.seunavaara@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.