Kunnossapitoasentaja

  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    00040003
  • Sopimus
    Vakituinen

Asiakkaamme Herkkumaan toiminnan edelleen laajentuessa, haemme vakituiseen työsuhteeseen KUNNOSSAPITOASENTAJAA.

Herkkumaa on yksi maamme johtavia säilykevalmistajia. Herkkumaan moderni elintarviketehdas sijaitsee Hämeenlinnassa, keskellä puhdasta luontoa ja vesistöä. Tehtaalta valmistuu vihannessäilykkeiden lisäksi herkullisia hilloja, marmeladeja ja marjasurvoksia, maustekastikkeita sekä majoneeseja. Herkkumaalla on tuotantoa myös Saksan Baijerissa. Reseptiikasta ja laadusta vastaavat yhteistyössä suomalaiset ja baijerilaiset elintarvikealan ammattilaiset.

Herkkumaan kunnossapitoasentajana tehtävääsi kuuluu elintarviketeollisuuden tuotantolaitteiden käynnissä- ja kunnossapito.

Odotamme sinulta,
Työkokemusta soveltuvista tehtävistä.
Ymmärrys automaatiolaitteista ja elintarviketeollisuuskokemus katsotaan eduksi.
Pärjäät suullisesti ja kirjallisesti englannin kielellä.
Ulospäinsuuntautuvaa ja ammatillisesti uteliasta asennetta.
Valmiutta vuorotyöhön.

Työt alkavat mahdollisimman pian oikean henkilön löydyttyä.

Heräsikö mielenkiintosi? Lähetä hakemus sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen www.adecco.fi sivujen kautta 30.09.2020 mennessä. Lisätietoja antaa Arttu Niemelä p. 050 444 4477 ma-pe 9-16 tai sähköpostilla arttu.niemela@adecco.fi.

Toimi pian, sillä käymme hakemuksia lävitse jo hakuaikana.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.