Kunnossapitoasentaja

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00041990
  • Sopimus
    Määräaikainen

Omaatko kokemusta teollisuuden asennus tehtävistä. Teollisuuden automaatio on tuttua ja sinulla pysyy myös perus työkalut hyvin käsissä?

Nyt sinulla on hyvä mahdollisuus työllistyä mukavaan ja ammattitaitoiseen työyhteisöön Adeccon kautta! Etsimme teollisuuteen asentajaa 3-vuorotyöhön ainakin aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Jatko on erittäin mahdollinen.

Työssä pääset tekemään erilaisia säätöjä ja ohjelma valintoja teollisuuden laitteissa ohjauspaneeleissa sekä käyttämään ihan perus jakoavaintakin.

Työ on 3-vuorotyötä ja vuorot vaihtuvat viikottain. palkka määräytyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti, mutta perehdytyksen jälkeen pääset myös kiinni palkkiopalkkaan.

Etsimällämme henkilöllä on jo kokemusta teollisuuden sähkötöiden parista sekä teknistä osaamista. Lisäksi olet oma-aloitteinen tiimipelaaja joka auttaa muita tarvittaessa.

Mikäli tunnistat itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikimmiten osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan CV. Hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Varauduthan mahdolliseen videohaastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Anniina Nyholm puh. 0406822644 tai sähköpostitse anniina.nyholm@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.