Koordinaattori

  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    00038187
  • Sopimus
    Määräaikainen

KOHO Consulting Oy on konsultointi- ja valmennusyritys, joka auttaa organisaatioita lisäämään työkykyisiä päiviä. Tiedämme, miten työkykyä kannattaa johtaa niin, että se kohottaa yrityksen arvoa ja arvoja. Viritämme yrityksen johtamisen ketjun tukemaan työkykyä ja työn sujumista.
Haastamme myös kumppanit; työterveyden, työeläkeyhtiön ja vakuuttajat tekemään vaikuttavammin töitä yritysten menestymisen eteen.
Parempaa työtä! www.kohoconsulting.fi

Toimintamme kasvaessa haemme KOHO-tiimiimme KOORDINAATTORIA loppukesästä avattavaan Tampereen toimipisteeseemme

Koordinaattorina, uutena kohottajana, pidät hallinnolliset asiat hyvässä järjestyksessä KOHO-valmentajiemme voidessa keskittyä konsultointi- ja valmennustyöhön. Tartut toimeen itsenäisellä ja ripeällä otteella, organisoit kalenterit, valmistelet valmennusmateriaalit, hoidat laskutuksen ja pidät tiedon järjestyksessä. Pidät asiakasrajapintatyöskentelystä, sillä tehtävä tulee pitämään säännöllistä yhteydenpitoa asiakkaisiin. Muun muassa asiakaskyselyjen toteutus ja asiakkaiden tervetulouttaminen kuuluvat tehtäviisi.

Tiedon käsittely, kokoaminen ja analysointi onnistuu sinulta sulavasti Excel-taidoillasi. Kiinnostuksesi uuteen teknologiaan luemme eduksesi. Työskentelyotteeltasi olet järjestelmällinen ja pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi samaan aikaan. Tehtävä ja tehtävänkuva on uusi ja muovautuu valitun henkilön vahvuuksien mukaisesti. Jos sinulla on osaamista esimerkiksi markkinoinnista, pääset sitä hyödyntämään tässä tehtävässä.

Tehtävässä on alkuun puolen vuoden määräaikaisuus ja työ alkaa elo-syyskuussa. Puolen vuoden työssäolon jälkeen on mahdollisuus työllistyä vakituisesti KOHO Consultingille.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähde hakuun mukaan jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 7.6. mennessä, osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 530 7733, mira.perttula@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.