Kokoonpanotyöntekijöitä vuorotyöhön Lohjalle

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    2098098
  • Sopimus
    Määräaikainen

 

Etsimme lohjalaiselle elektroniikka-alan yritykselle kokoonpanotyöntekijöitä vuorotyöhön.

 

Toivomme sinulta alan koulutusta tai työn kautta hankittua kokemusta sekä hyvää asennetta, kiinnostusta alaa kohtaan ja valmiutta vuorotyöhön. Juotostaito sekä sähkö- ja kytkentäkaavioiden luku- ja ymmärrystaito katsotaan eduksi. Olet myös tarkka ja huolellinen ja siedät hyvin rutiineita ja toistoja. Pystyt myös toimimaan tehokkaasti paineen alla ja olet näppärä käsistäsi.

 

Tehtäviisi kuuluu pääasiassa elektroniikan kokoonpanotyöt; työ voi olla joko kokonaisten laitteiden kasaamista tai yksittäisten komponenttien juottamista. Työ on vaihetyötä ja sitä tehdään pääosin istuma-asennossa.

 

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työn mukavassa työyhteisössä. Töiden onnistuessa on mahdollisuus pitkäaikaisempaan työsuhteeseen. Hae tehtävää nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco,fi.


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.