Kokoonpanotyöntekijöitä KONEelle Hyvinkäälle

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    2203790
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme asiakkaallemme KONE Industrial Oy:lle kokoonpanotyöntekijöitä Hyvinkäälle. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät toukokuun loppuun. Mahdollisuus työsuhteen jatkumiseen kesälle selviää myöhemmin. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, poikkeuksellisesti viikot 10 - 15 tehdään kolmessa vuorossa.

 

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset nostokoneistojen kokoonpanotehtävät.

 

Etsimällämme henkilölle on jo kertynyt työkokemusta, eduksesi on kokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä trukinajotaito. Koulutustaustasi voi olla esim. kone- ja metallitekniikan tai sähkötekniikan puolelta.

 

Persoonana olet huolellinen ja tarkka sekä omaat hyvän paineensietokyvyn. Ennen kaikkea tehtävässä tarvitaan reipasta asennetta ja motivoitunutta työskentelyotetta.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan sekä mahdollisuuden kartuttaa osaamistasi menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta.

 

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Anne Vahde, puh. 046 875 0105 tai anne.vahde@adecco.fi.

 


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.