Kokoonpanotyöntekijä Vepelle

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00050686
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme asiakkaallemme Vepe Oy:lle Tuusulaan kokoonpanotyöntekijää

Vepe Oy suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laadukkaita rakennus-, urheilu-, aita-, ja alihankintatuotteita. Toiminnassa ominaista on korkean laadun lisäksi jatkuva tuotteiden kehittäminen sekä ensiluokkainen asiakaskokemus.

Tässä työssä toivomme sinulta:

-valmiutta tehdä monipuolisesti metallirakenteiden kokoonpanotöitä sisä- ja ulkotiloissa
- valmiutta ja kiinnostusta tehdä muitakin työtehtäviä
- luotettavuutta ja kykyä itsenäiseen työn tekemiseen
- tiimityöskentelytaitoja, positiivista asennetta ja halua kehittää osaamistasi
- hyvää kuntoa
- hyvää suomen kielen taitoa

Työnkuva on laaja ja monipuolinen kokoonpanotyöntekijän työ. Työskentelet osana tuotantotiimiä pääsääntöisesti yksivuorotyössä, töitä saatetaan tehdä ajoittain myös 2-vuorossa. Palkka määräytyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti. Työsuhde on alkuun 6kk määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus siirtyä vakituiseksi asiakkaan kirjoille.

Adeccolaisena saat mm. yksityisen työterveyshuollon ja liikuntaedut käyttöösi. Adeccon vuokratyöntekijänä voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Jätä hakemus pikaisesti, sillä toteutamme haastatteluja jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Jenny Lindström-Hakola. jenny.lindstrom-hakola@adecco.fi tai puhelimitse 040-558 5607. Paras aika tavoitella on arkisin klo 9-15 välillä.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.