Kokoonpanotyöntekijä, Tuusula

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00048151
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme asiakkaallemme Tuusulaan kokoonpanotyöntekijöitä työskentelemään hammasröntgenlaitteiden kokoonpanotehtäviin. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti, ja kestävät alustavasti heinäkuun alkuun. Työtehtävät sijoittuvat kahdelle eri linjastolle, joissa kokoonpanijat kasaavat ja kokoavat röntgenlaitteita ja niiden komponentteja.

Toivomme, että sinulla on koulutustaustaa sähköasentajan tai ict-asentajan koulutuksista, mutta koulutusta tärkeämmäksi katsomme motivoituneen ja tekniikasta kiinnostuneen persoonan. Eduksesi katsotaan myös harrastuneisuus esim. moottoriajoneuvojen parista. Tehtäviin annetaan erittäin kattava perehdytys, jonka avulla myös kokemattomampikin kokoonpanija tulee tehtävässä hyvin pärjäämään.

Kokoaikaisen työn lisäksi asiakkaamme antaa mahdollisuuden henkilökuntaruokalan käyttöön, kuntosalin, sekä useita erilaisia vapaa-ajan kerhoja kuten autokerhon ja kalakerhon.

Jos kiinnostuit tehtävästä, käy jättämässä hakemuksesi oheisen linkin kautta vaikka saman tien, mutta viimeistään 30.1.2022. Haastattelut paikkaan aloitetaan jo hakuaikana, joten kannattaa olla nopeasti mukana haussa. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon Sari Lehtonen +358 40 630 8143 tai sari.lehtonen@adecco.f

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.