Kokoonpanotyöntekijä

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00040707
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme Ruskossa toimivalla asiakkaallemme kokoonpanotyöntekijöitä

Työ alkaa sopimuksen mukaan joulukuussa. Työaika on tarvittaessa töihin kutsuttava ja valmius 2-vuorotyöhön on oltava. Haemme työntekijöitä, jotka voivat sitoutua tarpeen vaatiessa pidempäänkin työsuhteeseen. Aiempaa kokemusta kokoonpanotehtävistä tai jotain tiettyä koulutusta ei vaadita, sillä saat hyvän opastuksen tehtäviisi.

Kokoonpanotyöntekijän tehtävässä sorminäppäryys, ahkeruus ja hyvä asenne ovat tärkeintä. Työ vaatii lisäksi rutiininsietokykyä ja halua päästä annettuihin tavoitteisiin. Tehtävän palkkaus on Teknologiateollisuuden työehtosopimuksen TVR1 mukainen 9,12 €/h + lisät.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 14.12.2020. Liitä hakemukseen myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Anna Similä, anna.simila@adecco.fi, p. 040 844 7175.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.