Kokoonpanijoita Sinituote Oy:lle

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00051022
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haluatko osaksi Suomalaista perheyritystä, joka valmistaa laadukkaita ja alansa parhaita siivousvälineitä nykyaikaisiin koteihin?

Etsimme hyvämaineiselle ja vakavaraiselle asiakkaallemme SINITUOTE Oy:lle Kokemäen tehtaalle kokonpanijoita elokuussa alkavaan kokoonpanoprojektiin.

Työssäsi teet siivoustuotteiden kokoonpanoa. Kokoat esimerkiksi lumiharjoja. Työtehtäviisi kuuluu myös tuotteiden pakkausta ja laadunvalvontaa.

Kokonpanijana tulet osaksi tuotannon työtiimiä, jossa on hyvä yhteishenki. Odotammekin, että olet hyvä tiimipelaaja ja omalla asenteellasi rakennat tiimin hyvää ilmapiiriä. Haluat tehdä työt kerralla huolellisesti ja sinulla on timanttinen asenne työntekoon. Olet tärkeässä osassa tuotannossa ja varmistat, että tuotteet lähtevät asiakkaille oikein koottuina.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden olla mukava tekemässä suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille suunniteltuja siivousvälineitä. Sinulla on työssäsi hyvä työtiimi, jossa kaikki otetaan mukaan porukkaan.

Työssä työllistyt Adeccolle elokuusta joulukuuhun kestävään työsuhteeseen. Mikäli menestyt tehtävässäsi, saatat saada myös pidemmän työsuhteen. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa (klo. 06-14 ja klo. 14-22)

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän yhteystietosi ja ansioluettelosi oheisen hakulinkin kautta mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja olemme pikaisesti yhteydessä haastatteluun eteneviin hakijoihin. Mikäli sinulla on tehtävään liittyviä kysymyksiä, ota meihin ihmeessä yhteyttä. Hakua Adeccolla hoitaa Sanna Heikkilä, sanna.heikkila@adecco.fi, puh: 0405753208.

Asiakkaamme Sinituote Oy on Suomalainen perheyritys, joka on kasvanut pohjoismaiden johtavaksi siivousväline-, kodintuote ja autotarvikealan konserniksi. Sinituote Oy
muodostaa tytäryhtiöidensä kanssa monialaisen SINI-konsernin. Yrityksen peruspilari on kehittää ja valmistaa laadukkaita siivousvälineitä nykyaikaiseen kotiin

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.