Kokoonpanija Porvooseen

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00036365
  • Sopimus
    Määräaikainen

Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantotehtävissä? Haluaisitko päästä tekemään työtä käsilläsi? Haemme nyt kokoonpanijoita Porvoon alueelle.

Työajat sekä työsuhteiden kestot vaihtelevat asiakasyrityksiemme mukaan. Töitä on tarjolla keikkatöistä myös pidempiinkin työsuhteisiin.

Aikaisempi työkokemus kokoonpanijan työstä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä työn saannille. Tärkeimpänä pidämme reipasta asennetta, rutiininsietokykyä sekä tarkkuutta.

Laitathan hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja työtehtävistä antaa HR-Trainee Emma Klemetti, emma.klemetti@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.