Kojeasentaja

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00050875
  • Sopimus
    Määräaikainen

Oletko sähköalan koulutuksen käynyt huolellinen työntekijä ja etsit nyt uutta työpaikkaa? Meillä saattaa olla juuri sinulle erinomainen paikka tarjolla!

Etsimme ABB Oy:n Helsingin Pitäjänmäen yksikköön kojeasentajia taajuusmuuttajien kokoonpanoon.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset kokoonpano-, kytkentä-, ja pakkaustyöt. Edellytämme sähkö-, elektroniikka-, tai automaatioalan koulutusta. Työssä pärjäävät henkilöt, jotka pitävät tarkasta, huolellisuutta vaativasta työstä. Työt sopivat hyvin työuran alkuvaiheessa oleville ja jo kokeneemmillekin asentajille. Työtä tehdään pääasiassa 2-vuorossa.

Tässä on loistava mahdollisuus päästä työskentelemään yhteen maailman johtavista korkean teknologian yrityksistä. Työhön annetaan kattava perehdytys. Samalla pääset myös työskentelemään hyvään työympäristöön mukavien työkavereiden seuraan.

Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Työt alkavat heinä- elokuun aikana. Lisätietoja antaa Adeccon HR konsultti Anniina Nyholm puhelimitse 0406822644 tai sähköpostitse anniina.nyholm@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.