Kiinteistövälittäjiä Roof Groupille

Uusi
  • Kategoria
    Myynti
  • Työpaikan tunniste
    00040953
  • Sopimus
    Vakituinen

HALUATKO UUDISTAA KIINTEISTÖNVÄLITYSALAA KANSSAMME?
Visio kiinteistönvälitysalan kehittämisestä ja inhimillistämisestä toi yhteen ryhmän kiinteistöalan ammattilaisia. Mielestämme asuntomarkkinat kaipaavat modernisoitumista, nykyaikaisempia myyntityökaluja sekä rohkeampaa, mutta sitäkin ihmisläheisempää tapaa tehdä liiketoimintaa. ''Asuminen on tunne'' - sloganimme kuvastaa intohimoamme luoda jotain aidosti erilaista ja uutta, ja rakentaa sen ympärille paras mahdollinen tiimi tukemaan sen kasvua ja kehitystä. Katso lisää: https://www.roofgroup.fi/

Nyt haluammekin tarjota alan parasta palvelua myös Pirkanmaan asiakkaille! Oletko sinä yrittäjähenkinen, rohkea, positiivinen ja ihmisläheinen persoona? Haluatko olla mukana rakentamassa uutta ja kehittämässä kiinteistövälitysalaa vastaamaan tämän päivän tarpeita? Jos vastasit kyllä, lähde mukaan luomaan Roofia Pirkanmaalle!

Me etsimme nyt sinua
KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄ

Meillä pääset kehittymään ja kasvattamaan osaamistasi edelleen. Etsimämme henkilö tähtää tuloksiin ja motivoituu saavutuksista. Roofilla tukenasi on yhteisö, joka koostuu muun muassa kiinteistönvälitysalan huipuista, markkinoinnin ammattilaisista sekä asuntosijoittamisen asiantuntijoista.

Tarjoamme alan parhaimpiin lukeutuvan palkkiomallin ja laadukkaimman työkaluportfolion. Eikä meillä ole lainkaan pöytämaksua. Käytössäsi on arvokkaat yhteistyökumppanit, tärkeät pankkiyhteistyöt sekä mm. assistentti-, buukkaus-, markkinointi-, stailaus- ja sisustuspalvelut. Roofilaisena pääset hyödyntämään ainutlaatuista myyntikonseptiamme ja saamaan huipputuloksia aikaiseksi.

Meillä Roofilla työtahti on kova mutta meininki mahtava. Oletko sinä valmis haastamaan itsesi ja hyppäämään kelkkaan? Jos sinä olet seuraava Roofilainen, soita ja kysy lisää Tiinaleena Anttila p. 050 386 9841.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.