Kesätyöntekijöitä tuotantoon Tampereelle

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    2219875
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme tuotantotyöntekijöitä kesäksi asiakkaalle Tampereelle

 

Etsimme asiakasyrityksellemme Tesomalle Tampereelle reippaita kesätyöntekijöitä. Työ on monipuolista ja siihen sisältyy laajasti erilaisia tuotannon tehtäviä.

 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on halua tehdä töitä ja positiivinen asenne työtä kohtaan. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen fyysisesti raskaista tehtävistä ja teollisuudesta sekä kiinnostuksen teollisuuden alan opintoihin.

 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kesän ajaksi. Työyhteisössä on hyvä ilmapiiri ja työvälineen ovat nykyaikaiset. Tehtävään saat myös kattavan perehdytyksen. Työ on 2-tai 3-vuorotyötä.

 

Työ alkaa toukokuussa ja kesäkuussa. Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2019 osoitteessa www. adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Sanna Heikkilä puh. 0405753208 sanna.heikkila@adecco.fi.

 


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.