Kesätyöntekijöitä Parma Oy:lle

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    2209087
  • Sopimus
    Kesätyö

Etsimme asiakasyrityksellemme Parma Oy:lle Uuraisille kesätöihin

 

betonielementtityöntekijöitä

 

Parma on betonirakentamisen Suomen markkinajohtaja ja osa alan suurinta eurooppalaista yhtiötä, Consolis-konsernia. Parmalaiset hallitsevat elementtirakentamisen ketjun suunnittelupöydältä tehtaalle ja edelleen työmaalle. Parmalaisia on yhteensä noin 750 ammattilaista, ja he tekevät työtä kädentaitoa vaativista tehtävistä korkeakoulututkinnon edellyttäviin tehtäviin.

 

Tehtäviisi kuuluu betonielementtien muotitus- ja raudoitustyöt sekä muut tehtaassa tapahtuvat työtehtävät. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

 

Etsimme innostuneita ja ahkeria nuoria, joilla on hyvä motivaatio työn tekemiseen. Opiskelet mahdollisesti rakennusalaa ja sinulla on aikaisempaa kokemusta fyysisestä työstä. Työssä menestyminen edellyttää oma-aloitteista työotetta ja ryhmätyöskentelytaitoja. Työturvallisuuskortti ja auton käyttömahdollisuus luetaan eduksi.

 

Tarjoamme kesätyöpaikan, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi tiimin tuen avulla.

 

Kiinnostuitko?

 

Hae paikkaa 17.3.2019 mennessä. Haetan paikkaa pikaisesti, sillä haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajan puitteissa. Hakeminen tapahtuu rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.adecco.fi ja linkittämällä hakemus avoinna olevaan tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Derek Kinnunen, derek.kinnunen@adecco.fi.


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.