Kesätyöntekijöitä Ovakolle Lahdesjärvelle

  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00042132
  • Sopimus
    Määräaikainen

Ovako on johtava eurooppalainen koneenrakennusterästen valmistaja, jonka asiakkaita ovat esimerkiksi laakeri-, ajoneuvo- ja konepajateollisuus. Fyysisesti olemme läsnä Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa. Ovakon terästuotteet ovat niche-tuotteita ja räätälöityjä ratkaisuja, joilla luomme lisäarvoa asiakkaillemme ja näiden asiakkaille kaikkialla maailmassa. Valmistamme kestävästi ja vastuullisesti puhdasta ja lujaa terästä. Tuotantomme vastuullisuus perustuu pääraaka-aineena käytettävään kierrätysromuun ja vähähiiliseen pohjoismaiseen sähköntuotantoon. Tämän ansiosta Ovakon terästuotteiden hiilijalanjälki on peräti 80 prosenttia maailmanlaajuista keskiarvoa pienempi. Teräksemme ovat kuonapuhtaita ja lujia, koska minimoimme teräkseen tuotantoprosessin aikana joutuvat epäpuhtaudet. Tämä antaa Ovakon teräksille korkealuokkaiset ominaisuudet, jotka auttavat asiakkaita valmistamaan keveämpiä, lujempia ja kestävämpiä lopputuotteita.

Etsimme asiakkaallemme Ovako Metals Oy:lleLahdesjärven logistiikkakeskukseen kesätyöntekijöitä . Työt alkavat toukokuun aikana ja kestävät heinä-elokuun vaihteeseen

Olet osa ison kansainvälisen yrityksen varaston tiimiä. Työskentelet asiakasyrityksen logistiikassa ja hoidat keräilyn lisäksi myös hyllytystä ja tavaroiden vastaanottoa. Tehtäviisi saattaa kuulua myös lähetystoimintoja. Työssä käytössäsi on sekä vastapaino että nelitietrukki. Yrityksen tuotteet ovat isokokoisia metallituotteita, joten ethän pelkää siirrellä esim. pitkiä ja painavia metalliputkia.

Sinulla on taustalla logistiikan opintoja tai aikaisempaa työkokemusta varastotyöntekijänä. Trukinajotaito on ehdottomasti eduksesi, erityisesti vastapaino ja nelitietrukin osaaminen. Tarvittaessa trukinajotaito voidaan kuitenkin kouluttaa. Myös työturvakortti on hakijalle plussaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen mahdollisuuden päästä työskentelemään ison teollisuusyrityksen varastolla. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Hae tehtävää pikaisesti, käsittelemme hakijoita jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Konsultti Sanna Heikkilä, puh 0405753208.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.