Kesätyöntekijöitä metalliteollisuuteen

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00036600
  • Sopimus
    Määräaikainen

Kiinnostavatko kesän festarit ja mökkireissut, mutta matkakassa on vielä keräämättä? Vai onko tavoitteenasi kehittää itseäsi ja kartuttaa arvokasta työkokemusta? Niin tai näin, kesä on parasta aikaa ansaita sekä työkokemusta että kassaa aktiviteettien toteuttamista varten! Adecco tarjoaa töitä tulevanakin kesänä useille innokkaille kesätyöntekijöille lukuisissa asiakasyrityksissämme.


Etsimme nyt Jyväskylään ja lähialueille reippaalla asenteella varustettuja kesätyöntekijöitä erilaisiin metalliteollisuuden tehtäviin. Aikaisempi kokemus metalliteollisuudesta on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Pääasia on, että olet valmis käärimään hihat ja oppimaan uutta - kaikki työntekijät saavat perehdytyksen tehtäviinsä. Työnkuvaasi kuuluu kokemustaustastasi riippuen esimerkiksi erilaiset kokoonpano-, hitsaus- ja pakkaustyöt. Mikäli sinulla on koneistuskokemusta, luetaan se myöskin eduksi. Töitä tehdään kaksi- tai kolmivuorokierrossa riippuen tehtävästä. Työt alkavat touko-kesäkuussa 2020 ja päättyvät alustavasti elokuun lopussa. Palkkaus tapahtuu TES:n/sopimuksen mukaan.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesäduunin ja mahdollisuuden kartuttaa työkokemustasi asiakasyrityksissämme. Useille kauttamme työllistyneille kesätyöntekijöillemme on avautunut myös kesän jälkeen mahdollisuus jatkaa töitä esimerkiksi osa-aikaisena opintojen ohella.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää viimeistään 31.3.2020 ja kerrothan hakemuksessasi koska voit aikaisintaan työt aloittaa. Lisätietoja tehtävistä antaa Adeccon Derek Kinnunen, derek.kinnunen@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.