Kenttäasentaja Novatron Oy

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00042838
  • Sopimus
    Määräaikainen

Olemme infrarakentamisen automaatioon erikoistunut suomalainen teknologiayritys. Tarjoamme ratkaisuja työmaiden digitalisointiin ja työkoneiden robotisointiin. Kehitämme, valmistamme ja toimitamme laitteita ja ohjelmistoja, joilla parannetaan infrarakentamisen tuottavuutta, laatua ja turvallisuutta. Asiakkaitamme ovat maanrakennusurakoitsijat ja työkonevalmistajat niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Novatron on suomalainen perheyritys, jonka omistajina ovat Tervahaudan perhe sekä vähemmistöosakkaana MOBA Mobile Automation AG -konserni. Saksalainen MOBA on maailmanlaajuisesti toimiva liikkuvien työkoneiden automaatioon keskittynyt yritys. Olemme yli 100 ammattilaisen tiimi, jolla on yli 25 vuoden kokemus infrarakentamisen automaatiosta. Pääkonttorimme sijaitsee Pirkkalassa. Suomessa meillä on toimistot myös Oulussa ja Espoossa. Ulkomailla toimimme pääosin MOBAn myyntikanavien kautta.

Haemme nyt Novatronin huolto-organisaatioon liikkuvaa KENTTÄASENTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen maanrakennustyökoneiden koneohjausjärjestelmien asennukseen ja huoltoon.

Kenttäasentajan työssä et pääse kyllästymään, sillä työhösi sisältyy paljon monipuolista työskentelyä alueesi asiakkaiden vaihtuvissa työkohteissa. Tehtävässä toimit kokeneemman asentajan työparina. Työskentelet Pirkkalan toimipisteestä käsin ja työkohteet ovat pääasiassa Pirkanmaan ja Etelä-Suomen (Uusimaa, Turun seutu, Kotkan seutu, LPR ja Lahti) alueella, mutta aika-ajoin työ saattaa vaatia satunnaista matkustelua myös muualla Suomessa.

Työn luonteen vuoksi edellytämme sinulta:

- Yrittäjämäistä ja asiakaspalveluhenkistä asennetta
- Oma-aloitteista otetta ongelmien ratkaisussa
- Kykyä toimia haastavissakin olosuhteissa
- Osaamista mekaanisista asennuksista
- Perustason hitsaustaito katsotaan eduksi
- Ajokorttia
Lisäksi hydrauliikkaosaaminen ja englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle tutkitusti tyytyväisen työyhteisön sekä erinomaisen kaluston, työkalut ja puitteet työn tekemiseen. Työsuhteen alussa tulet käymään läpi kattavan perehdytysjakson asentajan tehtävään. Lisäksi päivittäisessä työssäsi tukenasi on etätukiverkosto ongelmatilanteiden ratkaisemiseksi.

Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 22.4.2021 mennessä osoitteessa www.adecco.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian. Työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä. Lisätietoja tehtävästä antaa ja rekrytointia hoitaa Adeccolla Mira Perttula, puh. 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.