Keikkatyöntekijöitä yövuoroon

  • Kategoria
    Muut
  • Työpaikan tunniste
    00045993
  • Sopimus
    Määräaikainen

Tykkäätkö valvoa öisin ja samalla tienata rahaa? Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä keikkaluontoisesti yövuoroja mattopesulassa Espoossa. Työvuoroja on tarjolla ma-pe kello 22-07. Satunnaisesti vuoroja voi olla tarjolla myös iltavuorossa.

Työ on fyysisesti raskasta ja työtehtäviin kuuluu puhtaiden ja kuivien mattojen käsittelyä. Aiempaa työkokemusta ei vaadita vaan riittää, kunhan jaksat tehdä fyysistä työtä. Edellytämme työntekijöiltämme kuitenkin täysi-ikäisyyttä sekä sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työ soveltuu hyvin opiskelijoille tai lisätöitä etsiville. Tarjolla on työ mukavassa porukassa, tekstiilihuoltoalan TES:in mukainen palkkaus sekä töitä joustavasti.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Haastattelut pidetään tällä hetkellä videohaastatteluna. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Markus Räsänen, markus.rasanen@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.