Kehityspäällikkö, Encore Ympäristöpalvelut Oy, Helsinki

Uusi
  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    2219877
  • Sopimus
    Vakituinen

 

Encore Ympäristöpalvelut on perustettu vuonna 1943. Toimimme pitkään nimellä Paperinkeräys, ja ympäristöalan pioneerina opetimme suomalaiset kierrättämään 1940-luvulla. Tänään autamme suomalaisia siirtymään kertakäyttökulttuurista puhtaaseen tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisen valikoiman yritysten älykkäitä ympäristöpalveluita kuormalavapalvelusta eri materiaalien kierrätykseen ja ympäristöystävällisiin bioenergiaratkaisuihin. Edustamme myös paperin tuottajayhteisöä. Konsernimme liikevaihto vuonna 2018 oli noin 80 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä noin 230. Lue lisää encorepalvelut.fi

 

Etsimme nyt Encore Ympäristöpalvelut Oy:n toimeksiannosta kehityspäällikköä edistämään konsernin strategian toteutusta. Tehtävä on vakituinen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Helsingin Kalasatamassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

 

Encore Ympäristöpalveluiden kehityspäällikkönä kehität ja jalkautat uudistettuja ja kokonaan uusia liiketoimintamalleja ja varmistat niiden sujuvuuden tukemalla mallien käyttöönottoa organisaatiossa. Vastaat kehitysprojektien valmistelusta, suunnittelusta ja toteuttamisesta projektipäällikön ja asiantuntijan rooleissa. Rakennat ja ylläpidät verkostoja yhteistyökumppaneihin ja vastaat tehtäväkenttään liittyvistä sopimusasioista. Tehtävässä osallistut tutkimushankkeisiin ja tarvittaessa kehitysprojektien rahoituksen suunnitteluun ja varmistamiseen. Kehityspäällikkönä raportoit konsernin kehitysjohtajalle.

 

Koulutuksesi on korkeakoulutasoinen, esimerkiksi DI-, maisteri- tai AMK-tutkinto, joka antaa sinulle hyvät valmiudet liiketoiminnan edistämiseen ja uusien kiertotalousratkaisujen innovointiin. Sinulla on soveltuvaa työkokemusta kehitystehtävistä ja mielellään ympäristönhuoltoalalta tai siihen liittyvältä muulta toimialalta. Selkeä viestintä ja vuorovaikutus useisiin sidosryhmiin on sinulle luontaista. Sinulla on kyky hahmottaa ja visualisoida monimutkaisiakin kokonaisuuksia ja pystyt määrittämään niiden pohjalta kehitystarpeita. IT-osaamisesi on ajan tasalla ja puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia.

 

Persoonallisuudeltasi olet positiivinen tiimityöntekijä, joka tarkoittaa omatoimista ja tietoa jakavaa otetta työtehtäviin. Olet tavoitteellinen ja lannistumaton. Viet projektit määrätietoisesti maaliin huomioiden myös toimintaympäristön tarpeet. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä, ratkaisukeskeistä, päättäväistä ja joustavaa työskentelyä. Sinulla on luontainen palo uudistaa toimintatapoja organisaatiossa ja löytää uusia ratkaisuja asiakkaiden palveluiksi. Olet määrätietoinen ja motivoitunut kehittämään ammatillisesti myös itseäsi.

 

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja vastuullisen tehtävän, joka on keskeinen organisaation tulevaisuuden menestymisen kannalta. Saat tehtävääsi tervehenkisen ja vakavaraisen yrityksen tuen, jotta viihdyt ja menestyt.

 

Jos tässä on sinun työpaikkasi, laita hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveen kera adecco.fi -sivuston kautta. Hakuaika päättyy viimeistään 31.3.2019 mutta paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. Lisätietoja paikasta antaa rekrytointikonsultti Tatu Savolainen 050-555 5210.

 


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.