Käyttöönottaja/asennusvalvoja

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00051060
  • Sopimus
    Vakituinen

Blastman Robotics Oy rekrytoi yhteistyössä Adeccon kanssa KÄYTTÖÖNOTTAJAN/ASENNUSVALVOJAN.

Blastman Robotics Oy on oululainen teollisuusautomaation toimija. Yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella Blastman Robotics on noussut maailman johtavien toimittajien joukkoon laadukkailla automatisoiduilla raepuhallusratkaisuillaan. Palveluvalikoimasta löytyy ratkaisut asiakkaille aina pinnan esikäsittelystä kokonaisiin pintakäsittelylinjoihin saakka. Lue lisää yrityksestä www.blastman.com

Sinustako uusi käyttöönottaja/asennusvalvoja Blastman Roboticsille?
Käyttöönottajana/asennusvalvojana työskentelet globaalisti, organisoiden sekä valvoen tekniikan käyttöönotto- ja asennusprojekteja asiakkaiden teollisuusympäristössä. Vastuullesi kuuluvat mm. toimitettavien laitteistojen asennusvalvonnat, käyttöönotot, robottien kalibroinnit, koepuhallukset, asiakkaiden koulutus sekä loppuhyväksynnät. Työssä menestyminen edellyttää, että osaat lukea mekaniikka- ja sähköpiirustuksia, ja osallistua mm. kaapelointien tekoon. Asiakaspalvelu on suuri ja tärkeä osa työtäsi, sillä tehtävässä toimitaan todella paljon asiakasrajapinnassa ja pidetään tiiviisti yhteyttä asiakkaisiin.

Työssä menestyminen vaatii ymmärrystä teknologiasta sekä automatiikasta. Lisäksi toimeen tarttuvaa työotetta, jämäkkyyttä hoitaa asiat huolella loppuun ja ratkoa asennusprojektien aikana ilmeneviä haasteita. Tehtävä sisältää matkustamista noin 100 - 150 päivää vuodessa ja reissussa ollaan yhtäjaksoisesti niin kauan kuin asennusprojekti kestää, jopa useita viikkoja kerrallaan.

Hakijalta odotamme:
- Soveltuva tekninen koulutus tai työkokemus (sähkö- ja mekaniikkapuolen ymmärrys)
- Asiakaslähtöistä ja itsenäistä työskentelytapaa
- Erinomaisia sosiaalisia taitoja
- Sujuva englannin kielen osaamista
- Intoa selvittää ja oppia uutta
- Hyviä organisointitaitoja
- Kykyä hallita kokonaisuuksia
- Eduksi katsotaan aiempi työkokemus vastaavista tehtävistä

Tarjoamme:
- Vakituisen työtehtävän
- Hyvän ja kattavan perehdytyksen Oulussa sekä työmailla
- Itsenäisen tehtävän, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi
- Kansainvälisen työnkuvan

Voisiko tämä olla sinun seuraava työpaikkasi?
Seuraavaksi haluaisimme tutustua sinuun ja osaamiseesi. Tehtävään voit hakea 14.8.2022 mennessä. Muistathan liittää vapaamuotoiseen hakemukseen ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adecco Oulun Business Manager Marja Parkkari p. 0406493121, marja.parkkari@adecco.fi

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.