Kausi- ja kesätyöntekijöitä kemiittiautonkuljettajiksi

Uusi
 • Kategoria
  Varasto, kuljetus ja logistiikka
 • Työpaikan tunniste
  2213955
 • Sopimus
  Määräaikainen

Forcit on Pohjoismaiden johtava räjähdealan yritys. Etsimme kausityöntekijää määräaikaseen työsuhteeseen sekä kesäksi 2019 etsimme reippaita kuljetusalan työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin.

 

Tarjoamme mahdollisuuden päästä tutustumaan läheisesti räjähde- ja louhinta-alaan. Meillä yksikään työpäivä ei ole samanlainen ja mielenkiintoisia työtehtäviä riittää. Työskentelet ammattitaitoisten kollegoiden seurassa. Tarjoamme käyttöösi ajanmukaisen kuljetuskaluston ja edistykselliset työvälineet.

 

Saat olla etsimämme tyyppi, jos

 • Olet luotettava, asiakaspalveluhenkinen ja positiivinen
 • Kunnioitat viranomaisten ja työnantajan ohjeistuksia ja määräyksiä
 • Olet itsenäinen ja tartut työhön oma-aloitteisesti
 • Sovellut fyysisesti ajoittain rankkaankin työhön
 • Olet täysi-ikäinen, muuten iälläsi ei ole merkitystä
 • Sinulla on vähintään C-luokan ajokortti ja kuorma-auton ammattipätevyys (Direktiivipäivät suoritettu)

Lisäksi ADR-ajolupa (luokat 1-7) katsotaan eduksesi.

 

Kausityö alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja jatkuu kesän loppuun asti, mutta osaavalla työntekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työllistymiseen.

 

Kesätyöt sijoittuvat huhti-elokuun välille. Kerrotko hakemuksessa oletko kiinnostunut osa-aikaisesta työstä myös kesän jälkeen esimerkiksi opintojen ohessa.

 

Kiinnostuitko?

 

Hakuaika päättyy 15.3.2019, mutta haastattelut alkavat heti sopivien henkilöiden löytyessä. Hakeminen tapahtuu rekisteröitymällä työnhakijaksi osoitteessa www.adecco.fi ja linkittämällä hakemus avoinna olevaan tehtävään. Kerrothan hakemuksessasi, haetko ensisijaisesti kausi- ja kesätyöntekijän paikkaa. Tehtävään valituilta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestin sekä poliisin turvaselvityksen.

 

Lisätietoa tehtävästä antaa Tea Heinola, tea.heinola@adecco.fi, puh. 0400 451 039.


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.