Järjestelmä-/automaatioinsinööri, Schneider Elec.

  • Kategoria
    IT-operaattorit / Ylläpito
  • Työpaikan tunniste
    00048589
  • Sopimus
    Vakituinen

Automaatio, koneohjaus, toiminnanohjausjärjestelmät ja IoT. Jos edellä mainitut avainsanat kiinnostavat, niin lue edemmäs: tarjolla on mahtava paikka innovatiiviselle kiinteistö- ja talotekniikan automaatioratkaisuista kiinnostuneille automaatiopuolen järjestelmäinsinöörille.


Schneider Electricin talotekniikan projektitiimissä on paikka PROJEKTI- / AUTOMAATIOINSINÖÖRILLE


Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Schneider Electricin yli 135 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli sadassa maassa, auttaen heitä hallinnoimaan energiaa ja prosesseja turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Schneider Electricilla halutaan, että energiaa on kaikkien saatavilla. He luovat teknologiaa, jolla uudistetaan teollisuutta, muutetaan kaupunkeja ja rikastutetaan ihmisten elämää. Schneider Electric luo ja tarjoaa myös yhtäläisiä mahdollisuuksia kaikille ja kaikkialla.

Projekti- / automaatioinsinöörin tehtävä on toimia teknisenä asiantuntijana ja toimenkuva sisältää mm. ohjelmointia, grafiikanpiirtoa, ohjausjärjestelmien konfigurointia, käyttöönoton eri vaiheita, pistetestausta ja mahdollisesti käyttökoulutuksia. Osallistut sekä uudis- että saneerauskohteiden projekteihin suunnitellen asennuksia, ohjelmoiden kiinteistönhallintajärjestelmiä sekä käyttöönottaen asennettuja laitteita. Karkeasti ottaen toimenkuva on 50% kenttätyötä ja 50% toimistoympäristössä tapahtuvaa tekemistä. Lyhyesti sanottuna kaikki, missä liikkuu sähkö tai data, kuuluu pelikenttääsi.

Tule toimimaan talotekniikan ratkaisujen parissa, joten jonkinlainen kosketuspinta esim. IV-järjestelmiin tai muuhun LVIS-tekniikkaan on eduksi, mutta ei ehdoton vaatimus, jos muuten omaat kiinnostusta opetella rakennusteknisiä ratkaisuja. Mitään tietyn automaatiojärjestelmän tai ohjelmointikielen osaamista ei edellytetä ja työssä tehtävä koodaaminen on function block -tyyppistä.

Koulutustaustasi voi olla yhtä lailla ICT-puolelta kuin automaatiotekniikan parista, sillä työ tulee olemaan vahvasti järjestelmä- ja ohjelmointipainotteista. IoT:n ja automaation mahdollistamat ratkaisut sekä erilaisten ohjelmointilogiikoiden ja väyläratkaisujen tunteminen on suuri etu tähän pestiin haettaessa. Muu yleinen harrastuneisuus ja kiinnostus edistynyttä teknologiaa kohtaan on eduksi ja toivomme, että tuot mukanasi myös uusia ja tuoreita näkemyksiä.

Tehtävän luonteen vuoksi matkustusvalmiutta vaaditaan jossain määrin. Keskimäärin työviikosta kulunee yhdestä kolmeen päivää asiakkaan tiloissa tai muutoin muualla, kuin toimistolla; yöpymisiä saattaa tulla muutamia yksittäisiä vuoden aikana. Työn liikkuvan luonteen johdosta oman auton käyttövalmius olisi suotavaa, joskin toiminta-alue painottuu Uudenmaan seudulle. Työkielenä toimii suomi, mutta englannin kielen osaaminen etenkin teknisen ja vaativan asiantuntijasanaston osalta on edellytys.

Työajat ovat liikkuvan työn lainalaisuudet huomioon ottaen verrattain 'normaalit toimistoajat' maanantaista perjantaihin liukuvalla periaatteella, etätyö on arkipäivää ja toimipiste muutoin löytyy Helsingin Pitäjänmäestä. Työsuhde on vakituinen, aloitusajankohta on sovittavissa varsin jouhevasti ja palkkaus sovitaan tapauskohtaisesti kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Schneider Electricilla et pääse pelkästään mielenkiintoiseen tehtävään, vaan pääset osaksi maailmanlaajuista energianhallinnan ja automaation asiantuntijayritystä, jossa uramahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Tiimeissämme on avoin ja rento ilmapiiri ja saat laajan tukiverkoston menestyksesi tukemiseksi.


Utelut, kyselyt ja kaikki muukin lisäinfo:


Senior HR-konsultti
Kim Oljemark / kim.oljemark@adecco.fi

Hakuaika päättyy 1.8.2022 ja käsittelemme hakemukset tämän jälkeen.


Muutamat 'pro tipsit' hakemuksen tekoon:

- avaa osaamistasi automaatiojärjestelmistä ja ohjelmoinnista
- tarkenna mahdollista tuntemustasi talotekniikan lainalaisuuksista
- mainitse myös palkkatoiveesi ja mahdollinen töiden aloitusajankohta

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.