ISA-pääarvioija / Projektipäällikkö, NRC Group Finland, Oulu

  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    00033619
  • Sopimus
    Vakituinen

Haemme ISA-pääarvioijaa/projektipäällikköä vastaamaan rautatiealan tuotteiden arviointi- ja hyväksyntäpalveluiden projekteista Ouluun.

ISA-pääarvioijana vastaat riskienhallinnan vaatimustenmukaisuuden arvioinnista YTM-asetuksen EU 402/2013 tarkoittamalla tavalla vaativissa asiakasprojekteissa. ISA-pääarvioijan tehtävä on arvioida riskienhallinnan vaatimustenmukaisuutta. Vaatimuksia arvioidaan joko YTM-asetukseen EU 402/2013 tai EN 5012X -standardeihin perustuen. Asiakkaamme voivat olla myös ulkomaisia toimijoita, jonka vuoksi tehtävän menestykäs hoitaminen edellyttää sujuvaa englanninkielen kirjallista ja suullista taitoa.

Projektipäällikkönä toimit veturina mielenkiintoisissa uusien tuotteiden ja teknisten järjestelmien kehittämiseen ja hyväksyntään liittyvissä projekteissa; avustamme asiakkaitamme uusien innovaatioiden testaamisessa, tarkastamisessa ja hyväksymisessä tuotantokäyttöön rautatiemarkkinoille. Olet sujuvasti yhteydessä myös ulkomaisiin asiakkaisiimme ja olet asiakasnäkökulmasta ratkaisukeskeinen.

Lisäksi tehtäviin sisältyy ERTMS-tekniikkaan liittyviin kehitysprojekteihin osallistumista.

Odotamme, että sinulla on:
- diplomi-insinöörin koulutus
- Kokemusta tuotekehitysprosesseista ja/tai teknisestä riskienhallinnasta
- kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä
- halua ja asennetta itsensä kehittämiseen ISA-pääarvioijan roolissa
- hyvät esiintymis-, kommunikointi- ja neuvottelutaidot

Arvostamme aiempaa projektipäällikön työkokemusta, rautatiealan tuntemusta, huolellista dokumentointitaitoa sekä sujuvaa suomen-, ruotsin-, ja englanninkielen taitoa. Odotamme kykyä toimia itsenäisesti vaativissa asiakasprojekteissa.

Tarjoamme
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän muuttuvassa toimintaympäristössä. Pääset mukaan rautateiden riskienhallinnan ytimeen. Järjestämme tarvittaessa ISA-pääarvioija koulutuksen ja saat koko organisaatiomme tuen tehtävissäsi kehittymiseen.

Työsuhde-edut
- Työsuhdematkalippu
- Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu
- Palkitsemisohjelma
- Hyvät etätyömahdollisuudet

Tämä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jos koet olevasi oikea henkilö, niin kannattaa hakea pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Juhani Äikäs, 040 663 4711 tai juhani.aikas@adecco.fi.

NRC Group Finland Oy on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. NRG Group Finland on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.