ICT-asiantuntija, Triuvare Oy

  • Kategoria
    IT-operaattorit / Ylläpito
  • Työpaikan tunniste
    00045264
  • Sopimus
    Vakituinen

Triuvare Oy on aidoista asiakaspalvelijoista koostuva lähes viidenkymmenen hengen ICT-firma. Meiltä saat halutessasi yhden pysähdyksen taktiikalla kaiken, mitä tarvitset toimivaan IT-infraan. Voit ulkoistaa meille kaikki IT-huolesi tai vain osan niistä. Erityisosaamisemme on joustavissa tuki- ja ylläpitopalveluissa, pilvipalveluissa sekä IT-ympäristön laajemmissa kehitysprojekteissa. Olemme laite- ja sovellusriippumattomia, jotta voimme tarjota asiakkaillemme heille aidosti parhaiten sopivia ratkaisuja.

Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Vantaalla, Espoossa, Vaasassa ja Oulussa. Meillä on tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomen pienistä yhden hengen yrityksistä satoja työntekijöitä työllistäviin organisaatioihin. Me huolehdimme siitä, että IT toimii, jotta sinä voit keskittää aikasi ja energiasi oman bisneksesi edistämiseen.

Haemme nyt sinua ICT-asiantuntija Tampereen toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen!

Pääasialliset työtehtäväsi koostuvat monipuolisesti kehitysprojektien parissa työskentelemisestä sekä edistyneemmästä ongelmanratkaisusta mahtavan ICT-tukemme apuna. Suurimman osan hommista pystyt hoitamaan etänä, mutta toisinaan asiat vaativat myös paikan päällä käyntiä.

Hakemamme henkilö on jo useamman vuoden ICT-alalla työskennellyt osaaja, joka ymmärtää laaja-alaisesti perus ICT-infran toiminnallisuudet sekä pysyy ajan hermoilla jatkuvasti uudistuvissa teknologioissa. Työnkuvaa on mahdollista muokata valitun henkilön osaamisprofiilin mukaan.
Suurin tarve tekijälle on tällä hetkellä Tampereelle, mutta mikäli koet olevasi juuri oikea tekijä meille, voit hakea myös muilta paikkakunnilta. Toimitiloja meiltä löytyy Tampereen lisäksi Vantaalta, Vaasasta sekä Oulusta.
Pääsääntöisesti työskentely tapahtuu yleisten toimistoaikojen puitteissa, mutta joskus työt vaativat toimia näiden ulkopuolella.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:
- useamman vuoden kokemus ICT-alalta, vastaavista työtehtävistä vähintään parin vuoden kokemus
- ymmärrys palveluntuottajana toimimisesta
- hyvä englannin ja suomen kielen taito (plussaa ruotsin kielen taidosta)
- oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen asenne
- kyky noudattaa annettuja ohjeita ja yrityksenlaajuisia käytäntöjä
- vankka kokemus perus ICT-infran aihealueista kuten esim. työasemat (Windows 10, MacOS), palvelimet (Windows Server, Linux, Hyper-V, Vmware), verkko (Cisco, Watchguard), tietoturva, sähköposti- ja viestintäratkaisut (Microsoft 365), varmistusratkaisut (Arcserver, Veeam)

Eduksesi katsomme, mikäli olet kerryttänyt kokemusta:
- päätelaitehallinnasta (työasemat ja mobiililaitteet)
- edistyneemmistä tietoturvaratkaisuista
- perustasoa syvempää Linux-osaamista
- HA-ratkaisuista (esim. vCenter) ja levyjärjestelmistä
- projektien vetämisestä
- scriptaamisesta (esim. Powershell)

Triuvare tarjoaa sinulle:
- rennon työilmapiirin
- monipuolisen työnkuvan
- kattavat henkilöstöedut (kattavat vakuutukset, lounasetu, polkupyöräetu, puhelinetu, liikunta- ja kulttuurietu, itse valitsemasi työvälineet, virkistystapahtumat, monipuolinen työterveys)
- huikeat työkaverit ja oikeasti työntekijöistään välittävän työnantajan tuen
- osaamista ja kehittymistä tukevan palkkamallin

Työt alkavat sopimuksen mukaan perehdytysjaksolla, joka voidaan toteuttaa joko etänä tai Tampereen päätoimipisteeltämme käsin.
Tehtävään valitulle henkilölle tullaan suorittamaan perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Lisäksi ajokortti ja oma auto auttavat tehtävässä toimimisessa, Triuvarella on asiakasyrityksiä laajasti ympäri Suomea.

Kiinnostuitko? Lähde hakuun mukaan jättämällä CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi 29.9. mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon rekrytointikonsultti Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.