Huoltoteknikko, Schneider Electric

  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    00048666
  • Sopimus
    Vakituinen

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuutta ja varmistamassa energian saatavuutta kaikille kestävällä tavalla? Me Schneider Electricillä motivoidumme juuri tästä ja kannustamme työntekijöitämme kehittämään ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka palvelevat asiakkaittemme tarpeita parhaiten. Asiantuntijanamme olet avainasemassa, sillä olet kasvomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suuntaan.

Haemme Schneider Electricille teollisuuden huoltotiimiin

HUOLTOTEKNIKKOA / HUOLTOINSINÖÖRIÄ.

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Schneider Electricin yli 135 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli sadassa maassa, auttaen heitä hallinnoimaan energiaa ja prosesseja turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Schneider Electricilla halutaan, että energiaa on kaikkien saatavilla. He luovat teknologiaa, jolla uudistetaan teollisuutta, muutetaan kaupunkeja ja rikastutetaan ihmisten elämää. Schneider Electric luo ja tarjoaa myös yhtäläisiä mahdollisuuksia kaikille ja kaikkialla

Työnkuvaasi sähkötekniikan huoltoteknikkona / huoltoinsinöörinä kuuluvat erilaisten laitteiden huolto ja käyttöönotto. Työtehtäviisi voi kuulua esimerkiksi keskijännitekatkaisijoiden ja suojareleiden koestuksia sekä huolto- ja asennus- tai vianetsintätehtäviä erilaisissa teollisuuden asiakaskohteissa. Työtehtävät keskittyvät eteläisemmän Suomen alueelle, mutta matkustuspäiviä kotimaassa tulee kuulumaan ohjelmaan.

Sanomattakin lienee selvää, että työ vaatii todella tarkkaa ja rauhallista lähestymistapaa sekä luontaista kiinnostusta sähkötekniikkaan. Aikaisempi kokemus teollisuuden sähköratkaisuista on toki suotavaa ja koulutustaustaltasi voit olla teknikko, asentaja tai insinööri, kunhan opintosi ovat sähkötekniikan parista. Työturvallisuus on sinulle tärkeässä asemassa työarjessasi ja S2-pätevyys olisi suuri etu, joskaan ei pakollinen vaatimus.

Pitkää kokemusta tärkeämpää on kuitenkin kiinnostus sähköteknisiin töihin, liikkuvaan toimenkuvaan ja kiinnostus kasvaa yrityksessä oman osaamisesi karttuessa. Hoidat säntillisesti ja pitkäjänteisesti työtehtävästi alusta loppuun, ja vikojen ja erilaisten ongelmien ratkaisu on sinulle luontevaa. Pääasiassa teet töitä itsenäisesti, mutta tukenasi on aina asiantunteva Schneider Electricin tiimi. Olet innostunut ja ylpeä omasta työstäsi ja ymmärrät oman roolisi merkityksen asiakastyytyväisyyden takaamiseksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän, mukavat ja asiantuntevat työkaverit sekä työtäsi tukevan tiimin kansainvälisessä yrityksessä. Schneider Electric on organisaatio, jossa pääset syventämään osaamistasi työn ohessa sisäisten koulutusten avulla. Onnistumisten ja kehitystoiveittesi myötä sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen sisällä yhä vaativampiin tehtäviin ja saada vastuullesi uusia mielenkiintoisia haasteita.

Työsuhde on vakituinen, työajat pääsääntöisesti arkisin 7-16 välillä ja ensisijainen sijainti on Helsingissä Pitäjänmäessä, mutta työtä voi tehdä esimerkiksi Tampereelta, Vaasasta tai Turusta käsin.


Utelut, kyselyt ja kaikki muukin lisäinfo:

Senior HR-konsultti
Kim Oljemark / kim.oljemark@adecco.fi

Hakuaika päättyy 1.8.2022 ja käsittelemme hakemukset tämän jälkeen.


Muutamat pro tipsit hakemuksen tekemiseen:

- Kerro millainen tausta/osaaminen sinulla on sähkötekniikan parista
- Havainnollista suhtautumisesi työturvallisuuteen ja tarkkuuteen
- Palkkatoive ja mahdollinen aloitusajankohta

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.