Huoltoteknikko / Machine Tool

  • Kategoria
    Tekniikka ja suunnittelu
  • Työpaikan tunniste
    00042676
  • Sopimus
    Vakituinen

Utelias ja asiakasta ymmärtävä oman elämänsä Pelle Peloton, joka näprää ja rakentelee omaksi ilokseen autoja, pienelektroniikkaa tai vaikka drone-koptereita.

Yllä oleva kuvaus tiivistää haussa olevan HUOLTOTEKNIKON vakanssin.

Machine Tool maahantuo ja myy nosto-, hitsaus- ja turvatarkastuslaitteita, yhteistyörobotteja sekä viemärikameroita ammattikäyttöön. Kehitämme tuote- ja palveluvalikoimaamme jatkuvasti, jotta se vastaa asiakkaidemme nykyisiä ja tulevia tarpeita. Tuotevalikoimaamme valitut tuotteet edustavat alansa teknistä huippua ja ne täyttävät tiukat turvallisuus- ja laatuvaatimukset.

Machine Toolilla avoimuus, ideointi ja yhdenvertaisuus ovat tärkeässä osassa tekemistämme. Tavoitteenamme on yhdessä kehittää toimintaamme ennakkoluulottomasti, jotta voimme aina tarjota asiakkaillemme laadukkaimmat tuotteet ja parasta palvelua.

Työnkuva pähkinänkuoressa: viemärikuvauslaitteiden korjaus- ja huoltotoimenpiteet alusta loppuun. Korjausoppaita ei välttämättä aina ole tarjolla, joten homma sisältää salapoliisityötä vianetsinnän parissa, komponenttien vaihtoa, tinausta, piirilevyjen korjausta, sähkötöitä ja kaikkea muuta mahdollista hienomekaniikkatyötä. Optiikasta tai voimavirrasta ei tarvitse olla ymmärrystä ja koulutustaustankaan osalta ei tarkkoja vaatimuksia ole; voit olla esimerkiksi autonasentaja tai AMK-tasoinen sähköasentaja. Kaiken ytimessä on uteliaisuus, kiinnostus ja ymmärrys sähkömekaanisia vermeitä kohtaan ja aito halua palvella asiakasta omalla ammattitaidolla.

Työt tehdään omassa verstaassa itsenäisesti ja ilman ohjausta, joten oma-aloitteisuutta täytyy löytyä. Toimenkuvaan kuuluu yhteydenpitoa asiakkaisiin, tavarantoimittajiin ja muihin sidosryhmiin ja näin ollen verstaaseen lukkiutuvaa erakkoa emme kaipaa; iloinen ja positiivinen asiakaspalveluasenne on huoltotyössä olennainen osa palvelukokonaisuutta. Tavarantoimittajat sijaitsevat pääosin ulkomailla, joten englannin kielen osaaminen asiakaspalvelutasoisesti on vaatimus.

Pesti on vakituinen, työajat normaalin toimistotyöajan puitteissa ja työpaikka hyvien kulkuyhteyksien varressa Malmilla. Varsinaista matkustusvelvoitetta ei ole, mutta ajokortti ja/tai auto on plussaa, sillä asiakaskäyntejä saattaa tulevaisuudessa osua kohdalle. Töiden aloitusajankohta sovitaan erikseen, mutta tavoiteaikataulu on huhtikuun aikana.

Lisäinfot, kysymykset ja kaikki muu utelu:

HR-konsultti
Mika Laakso / mika.laakso@adecco.fi / 0405680674


Muutamat pro tipsit hakemuksen tekemiseen:
-Kerro millainen tausta/osaaminen/harrastuneisuus sinulla on koulutuksen lisäksi sähkömekaniikka- tai vastaavista töistä?
-Anna esimerkki kohtaamastasi haastavasta asiakaspalvelutilanteesta.
-Hahmottele hieman urasuunnitelmiasi: haluatko edetä raketin lailla vai etsitkö nyt 'työkotia', jossa saat olla vuosikaudet?
-Palkkatoive ja mahdollinen aloitusajankohta

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.