Huoltosähköasentaja, Ramirent Finland Oy

Uusi
  • Kategoria
    Rakennusala
  • Työpaikan tunniste
    00020059
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme nyt huoltosähköasentajia telakkaympäristöön asiakkaallemme Ramirent Finland Oy:lle. Työ soveltuu erinomaisesti uransa alkuvaiheessa olevalle sähköasentajalle ja alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tässä sinulle oiva mahdollisuus päästä kerryttämään alan kokemusta!

Sähköalan koulutus on työssä ehdoton vaatimus, mutta pitkää työkokemusta ei tarvita, sillä työhön perehdytetään hyvin ja työtä tehdään mukavassa tiimissä. Toivomme hakijoilta voimassa olevia työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortteja, hätäensiapukorttia sekä motivoitunutta asennetta sähköasennustyötä kohtaan. Hyvistä tiimityötaidoista on tässä työssä hyötyä ja työohjeiden ymmärtämien vaatii perustason suomen kielen osaamista. Työ on fyysisesti vaativaa, joten hyvä fyysinen kunto on työssä menestymisen edellytys.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset huoltosähköasennustehtävät, kuten kytkennät, kaapelinvedot, valaisinasennukset sekä sähkölaitteiden huolto rakenteilla olevissa laivoissa ja työmaa-alueella. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja 37,5 h/vko. Kyseessä on projektin mittainen määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen.

Herätimmekö kiinnostuksesi? Jätä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi mahdollisimman pian, sillä tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 15.5.2022. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa mielellään HR Consultant Akseli Uutela, puh. 040 680 4425, akseli.uutela@adecco.fi arkisin klo 9-16.

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa ja siinä me olemme maailman parhaita. Adecco on osa Adecco Groupia - maailman johtavaa henkilöstöpalvelualan yritystä. Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten. Olemme lähelläsi, sillä palvelemme kattavasti ympäri Suomen.

Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen. Olemme apunasi urasi eri käänteissä niin Suomessa kuin kansainvälisesti.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.