Huoltopäällikkö, EPTA Suomi Oy, Vantaa

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    2205036
  • Sopimus
    Vakituinen

EPTA Suomi Oy on EPTA S.p.A:n (www.eptarefrigeration.com) suomalainen tytäryhtiö, joka toimittaa suomalaisille päivittäistavarakaupan, ammattikeittiöiden, elintarvikelogistiikan ja -tuotannon asiakkaille tarpeen mukaisia kylmäratkaisuja. Palvelemme asiakkaitamme alan johtavalla tuotesalkulla, jonka keskiössä ovat omilta tehtailta tulevat kylmäkalusteet, -koneikot ja kylmätilaratkaisut. EPTA on Euroopan johtava keskuskylmäkalusteiden valmistaja ja meitä EPTAlaisia on maailmaanlaajuisesti lähes 4 500 henkilöä.

 

EPTA Suomi Oy:n toimeksiannosta haemme HUOLTOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen nykyisen huoltopäällikön siirtyessä yrityksen sisällä uuteen tehtävään. Huoltopäällikön vastuulla on yrityksen jälkimarkkinointi ja sen edelleen kehittäminen. Huoltopäällikön arkeen kuuluu keskeisesti yrityksen ”kutsusta kuntoon” -prosessin ohjaaminen ja sitä kautta asiakastyytyväisyyden varmistaminen. Työpaikka sijaitsee Vantaalla ja sisältää matkustusta kotimaassa sekä maltillisesti myös ulkomailla.

 

Hultopäällikön roolissa keskeistä on asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät organisointi- sekä ongelmanratkaisutaidot. Hallitset riittävästi kylmäprosessia, -automaatiota sekä -sähköä kyetäksesi syvällisesti omaksumaan tuotteemme perusteellisen tuotekoulutuksen kautta. Olet joukkuepelaaja ja omaat itsenäisen sekä aloitteellisen työskentelyotteen. Sopiva tausta huoltopäällikön tehtävään on esimerkiksi kylmäasentajan kokemus, sen jälkeen mahdollisesti suoritettu kylmämestarin tutkinto sekä vähintään n. 5 vuoden käytännön kokemus kylmäalan töistä. Toimintamme kansainvälinen luonne vaatii kykyä kommunikoida englanniksi sekä kirjallisesti, että suullisesti. Huoltopäällikkö raportoi yrityksen maajohtajalle.

 

Tarjoamme huoltopäällikön tehtävässä oikealle henkilölle hyvän palkkauksen, alan parhaat tuotteet ja niihin perusteellisen koulutuksen, itsenäisen ja joustavan työskentelykentän sekä osaavan ja aikaansaavan työyhteisön tuen.

 

Hae avointa tehtävää adecco.fi sivuston kautta. Haku tehtäviin päättyy viimeistään ke 30.1.2019. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitä hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävistä antaa Adeccon rekrytointikonsultti Tatu Savolainen p. 050 555 5210.

 


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.