Huoltoasentaja Kalmar Finland

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00051057
  • Sopimus
    Vakituinen

Kalmar tarjoaa toimialaa muovaavia, ekotehokkaita lastinkäsittelylaitteita ja satama-automaatioratkaisuja, -ohjelmistoja ja tukipalveluita. Maailmanlaajuinen verkostomme palvelee asiakkaita satamissa ja terminaaleissa sekä logistiikka- ja teollisuussektoreilla. Missionamme on auttaa asiakkaita parantamaan toimintansa tehokkuutta: making your every move count.

Haemme nyt Kalmarille Asentajaa vakituiseen työsuhteeseen Vuosaareen

Sataman kontin- ja materiaalinkäsittelyyn tarkoitettujen laitteiden Asentajana toimit Cargotecin modernien tuotteiden parissa, joita ovat esimerkiksi trukit, konttikurottajat, satamanosturit sekä konttilukit. Pääasiallisiin tehtäviin kuuluu nosturi- sekä lukkihuolto. Työtä tehdään pari-/ tiimityönä, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat työssä menestymisen kannalta olennainen asia. Työ on päivätyötä. Odotamme hakijalta päivystysvalmiutta ilta-/yöaikaan. Sinulla on mahdollisuus tehdä myös yli- ja viikonlopputöitä. Asentajana pääset osaksi vuosikymmenten kokemuksen omaavaa 10 henkilön tiimiä.

Odotamme hakijalta osaamista vahvavirrasta. Tulet työskentelemään korkeissa paikoissa, joten ethän kaitse korkeita työoloja. Toivomme hakijalta osaamisesta mekaanisesta asennuksesta. Osaamisesi olet voinut kartuttaa työelämässä tai vapaa-ajan harrastuksien parista. Työssä tarvitaan lisäksi sujuvaa suomen kielen osaamista ja teknisten piirustusten- sekä työohjeiden tulkintaa. Muutoin tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen avulla valmiudet tehtävissä menestymiseen.

Mikäli haluat päästä työskentelemään alansa huippuosaajien sekä laitteiden kanssa, haethan paikkaa välittömästi, sillä täytämme tehtävän oikean henkilön löydyttyä. Työstä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa ja työsuhde solmitaan Cargotec Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja Adeccolla paikasta antaa Lauri Pelkonen, 050 444 4448 ja lauri.pelkonen@adecco.fi

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.