Hr-konsultti Adeccolle Tampereelle

Uusi
  • Kategoria
    HR ja rekrytointi
  • Työpaikan tunniste
    2220053
  • Sopimus
    Vakituinen

Me Suomen Adeccossa olemme osa maailman suurinta henkilöstöpalvelualan toimijaa, Adecco Groupia. Meillä on maailmanlaajuisesti yli 5200 toimipistettä ja yli 32 000 työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa kollegaa ympäri maailman.
Globaalista taustasta huolimatta työskentelemme lokaalisti ja tunnemme Suomen työmarkkinat kuin omat taskumme. Kotimaassa meidän kauttamme työskentelee päivittäin yli 3 000 taitavaa työntekijää asiakasyrityksissämme. Meidän työmme on yhdistää taitavia ihmisiä hyviin työpaikkoihin. Melko vaikuttavaa, vai mitä?

Oletko sinä dynaaminen, positiivinen ja nautit vauhdikkaista päivistä? Etsimme nyt yhtä uutta työkaveria Adeccon Tampereen tiimiin
HR-KONSULTIKSI
vakituiseen työsuhteeseen.

 

Haemme asiakaslähtöistä tiimipelaajaa, joka toimii aktiivisesti ja luontevasti sidosryhmien parissa. Arvostamme sujuvaa vuorovaikutusosaamista sekä itseohjautuvaa, yhteistyökykyistä ja innokasta otetta. Pystyt työskentelemään tehokkaasti ja joustavasti dynaamisessa toimintaympäristössä sekä säilytät vakuuttavan ja ratkaisuhakuisen otteen myös paineen alla. Sinulla on hyvät valmiudet oppia uusia IT-taitoja ja tarvittaessa kykenet toimimaan myös englannin kielellä. Taustasi voi olla esimerkiksi valmistavan teollisuuden tai logistiikan parista. Ennen kaikkea haemme reipasta asennetta ja tavoitteellista työskentelyotetta.

 

HR- Konsulttina vastaat asiakkaidemme henkilöstötarpeiden täyttämisestä. Tapaat asiakkaita yhdessä myynnin kanssa, kartoitat asiakkaan tarpeet, laadit hakuilmoituksen ja vastaat hakuprosessin loppuun viennistä. Työviikkosi koostuu haastatteluista, uusien työntekijöiden perehdytyksestä ja vuokratyösuhteiden elinkaaren hallinnasta. Olet päivittäin yhteydessä vuokratyöntekijöihin työsuhteisiin liittyvissä asioissa.


Tarjoamme sinulle huipputiimin ja tekemisen meiningin, kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen tiimin vahvan tuen tehtävässä menestymiseen. Sinua odottaa vastuullinen rooli, jossa pääset kasvamaan ja kehittymään HR-alan ammattilaisena.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Team Leader Tiinaleena Anttila, p.050 386 9841. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2019 osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.