Höyläämötyöntekijä

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00040405
  • Sopimus
    Vakituinen

Kärävä Oy on vuonna 1988 perustettu suomalainen perheyritys. Olemme laadun ja yksilöllisyyden puolestapuhuja. Haluamme tarjota ihmisille juuri heidän näköisiään ja oloisiaan ratkaisuja, oli kyse sitten saunasta, terassista tai vaikka seinäpaneloinnista. Lähtökohtamme on, että jos asiakas pystyy kuvittelemaan unelmiensa ratkaisun, me pystymme mahdollistamaan sen. Kärävä tuntee puun! Lue meistä lisää: www.karava.fi

Etsimmekin nyt toiminnan laajentuessa Kärävän joukkueeseen höyläämötyöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Tarjolla hieno uramahdollisuus kansainvälisesti tunnetun perheyrityksen riveissä.

Tässä tehtävässä pääset työskentelemään huipputiimissä sekä jättämään oman kädenjälkesi Kärävän tuotteisiin. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu höylääminen, laaduntarkkailu, höyläkoneen operaattorikohtaiset ylläpito- ja huoltotehtävät, kuten esimerkiksi terien teroitus. Osallistut tarvittaessa myös muihin tuotantotehtäviin.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on taustallasi kokemusta tai/ja koulutus puusepänteollisuuden alalta. Tykkäät tehdä tiimissä töitä ja tunnet ylpeyttä omasta työjäljestäsi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikalla mahdollisuuden luoda uraa yrityksessä, jossa vallitsee perheyrityksen yhteisöllisyys ja kannustava ilmapiiri. Pääset osaksi vuosikymmenten kokemuksen omaavaa tiimiä, jossa onnistutaan yhdessä. Saat käyttöösi nykyaikaisen konekannan, työvälineet sekä puitteet työn tekemiseen. Palkkaus on kilpailukykyinen. Työaikasi sijoittuu arkisin 8-16 välille, mutta toivomme hakijalta valmiutta 2-vuoroon. Mikäli haluat osaksi Kärävän menestystarinaa, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 25.10.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Rekrytoinnin hoitaa Adecco ja tulet työllistymään suoraan Kärävä Oy:n kirjoille. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Lauri Pelkonen, 050 444 4448, lauri.pelkonen@adecco.fi

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.