Hitsaajia

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00036356
  • Sopimus
    Määräaikainen

Keski-Suomessa on vahva metalliteollisuuden keskittymä. Alueella toimii useita, teknisesti kovatasoisia konepajoja, joissa työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja töitä tehdään innolla sekä suurella sydämellä. Yritykset investoivat niin ihmisiin kuin tuotantoteknologiaankin.

Etsimme jatkuvasti asiakkaillemme Jyväskylän alueelle eri pituisiin työsuhteisiin

HITSAAJIA.

Eduksesi katsomme kone- ja metallialan perustutkinnon sekä aiemman kokemuksen hitsaustöistä. Hitsausluokat ovat myös ehdottomasti eduksi. Lisäksi valmius 2-vuorotyöhön on plussaa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen on olemassa määräaikaisuuden jälkeen.

Kerrothan hakemuksessasi ja CV:ssäsi työtaustastasi sekä millä menetelmillä osaat hitsata. Tuothan ehdottomasti ilmi myös mahdolliset hitsausluokat.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa mahdollisimman pian ilmoituksessa olevan linkin kautta. Jos hakemuksen jättäminen ei onnistu esim. teknisistä syistä, niin voit hakea myös sähköpostiosoitteeseen derek.kinnunen@adecco.fi. Tsemppiä työnhakuun!

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.