Hitsaaja Uuraisille ja Kuohulle

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00052037
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme Jakemanille Uuraisille ja Mecamanille Kuohulle hitsaajia.

Aikaisempi kokemus hitsaajan töistä ei ole välttämätöntä vaan työhön perehdytetään työpaikalla. Toivomme sinulta kuitenkin oppimiskykyä ja motivaatiota kyseiseen työhön. Metallialan koulutus ja/tai työkokemus katsotaan eduksesi sekä myös hitsauskokemus on hyödyksi, mutta nämä eivät ole pakollisia. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa klo 7-15.30. Töiden aloitus ja palkkaus tapahtuvat sopimuksen mukaan, ja mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen on olemassa määräaikaisuuden jälkeen.

Jätä hakemuksesi työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Hakuaika päättyy 6.10.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Janika Pasanen, puh. 040 185 1999 / janika.pasanen@adecco.fi. Tsemppiä työnhakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.