Hankinta- ja logistiikkapäällikkö, Toshiba lämpöpumput

  • Kategoria
    Varasto, kuljetus ja logistiikka
  • Työpaikan tunniste
    00052268
  • Sopimus
    Vakituinen

Combi Cool Oy maahantuo Toshiban pohjoisiin oloihin suunniteltuja lämpöpumppuja. Jo yli 50 vuotta alansa edelläkävijänä tunnettu Toshiba on lämpöpumppujen kärkituote. Toimimme Toshiban maahantuojana sekä Suomen, että Baltian osalta. Tehtaat sijaitsevat Japanissa, Kiinassa, Thaimaassa ja Puolassa.

Combi Coolin pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Vantaalla ja aluekonttorit noutovarastoineen ovat Tampereella, Turussa, Oulussa ja Jyväskylässä. Tavoitteenamme on tarjota loppukuluttajille pitkäikäisiä, kestäviä ja taloudellisesti kannattavia lämpöpumppualan ratkaisuja. (www.toshibasuomi.fi)

Etsimme nyt tiimiimme Hankinta- ja logistiikkapäällikköä vastaamaan hankintatoimemme operatiivisesta toiminnasta ja logistiikkaketjun kokonaisuudesta aina tehtaalta jälleenmyyjillemme. Työpaikkasi tulee sijaitsemaan Vantaan toimipisteellämme.

Työnkuvaus
Hankinta- ja logistiikkapäällikkönä vastaat osto-osastomme ja logistiikkatoimintojemme operatiivisesta toiminnasta, palveluiden tehokkuudesta ja laadusta sekä sisäisesti omalle organisaatiollemme että jälleenmyyjillemme.

Tehtäviisi kuuluvat:
• logistiikkaprosessien- ja aikataulujen kilpailuttaminen, johtaminen ja laadunvalvonta
• varastotuotteiden volyymien hallinta trendien, sesonkien, asiakastarpeen ja järjestelmän datan pohjalta
• asiakaskokemuksen laadunvalvonta
• logistiikan raportointi
Menestyäksesi tehtävässä,
• sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta maahantuontiyrityksen ostamisen ja logistiikan prosessien kehittämisestä dataan pohjautuen
• toimintatapasi on asiakaslähtöinen
• työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen
• työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä

Tarjoamme sinulle
Pääset vaikuttamaan kasvavan yrityksen toimitusketjun prosessien kehittämiseen monipuolisesti yhteistyössä asiantuntevan tiimin kanssa. Käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet (uusi erp Microsoft d365). Pääset työskentelemään alansa johtavan toimittajan ammattitaitoisen tiimin jäsenenä, huipputuotteiden ja asiakkaiden parissa. Työyhteisömme on erittäin hyvä ja tarjoamme runsaat työsuhde-edut.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adeccon kanssa. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Adeccon Senior Recruitment Consultant Riikka Ristimäki, puh 040 6625631.

Odotamme hakemustasi palkkatoiveen kera 12.10.2022 mennessä.

Combi Cool Ab on Suomen johtava kylmäalan maahantuoja ja tukkuliike. Toimitamme asiakkaillemme jäähdytysalan, lämpöpumppujen ja ilmastoinnin komponentteja, laitteita ja kokonaisuuksia. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja tarjoamme kylmäalan parhaita ratkaisuja korkealaatuisilla tuotteilla. Olemme itsenäisesti toimiva osa Euroopan suurinta kylmäalan tukkukauppakonsernia Beijer Refiä, joka toimii Euroopassa lähes jokaisessa maassa sekä Afrikan, Aasian ja Australian mantereilla aina Uutta-Seelantia myöten.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.