Hallintoassistentti Kokkolaan

  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    00043916
  • Sopimus
    Vakituinen

Etsimme asiakasyrityksellemme hallintoassistenttia vakituiseen työsuhteeseen Kokkolaan.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa osto- ja myyntireskontran hoitaminen, työtuntien tarkistaminen sekä muut tavanomaiset toimistotyöt. Etsimme henkilöä, joka taitaa niin suomen kuin ruotsin kielen eikä sormi mene suuhun tiukassakaan tilanteessa.

Toivomme, että olet tottunut pitämään useita lankoja käsissä yhtä aikaa säilyttäen kuitenkin samalla rauhallisuuden ja tarkkuuden. Arvostamme myös hyviä kommunikointitaitoja sekä hyvää IT-osaamista. Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ja/tai sovellettava koulutus.

Voisiko tässä olla juuri sinulle tilaisuus työllistyä vakavaraiseen yritykseen vakituiseen työsuhteeseen? Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, joten jos tehtävä kiinnostaa haethan tehtävää nopealla aikataululla, mutta kuitenkin viimeistään 28.6.2021. Tuo paras osaamisesi esille lähettämällä hakemus ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Tuija, tuija.ervasti@adecco.fi tai p. 040 667 1242.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.