Haemme sähköasentajaa Poriin

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00033206
  • Sopimus
    Määräaikainen

Hei sähköasentaja! Olisitko kiinnostunut työskentelemään siistissä työympäristössä päivävuorossa?

Haemme nyt sähköasentajaa asiakasyrityksellemme Poriin. Työ on aluksi kuuden kuukauden määräaikaisuus, mutta työssä on hyvät jatkomahdollisuudet pidempiaikaiseenkin työsuhteeseen. Työtä tehdään päivävuorossa (liukuva työaika) ja viikoittainen työaika on 40h.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on sähköasentajan koulutus. Voit olla joko vastavalmistunut sähköalan osaaja, jolla on jo hieman käytännön kokemusta alan töistä tai jo alasi ammattilainen etsimässä uusia haasteita? Työntekijänä olet tarkka ja huolellinen. Reippaan asenteen lisäksi sinulta löytyy tiimihenkisyyttä. Työskentelet mielelläsi kuitenkin myös itsenäisesti ja työskentelytapasi on oma-aloitteinen.

Työtehtäviisi kuuluvat asennustehtävät asiakasyrityksemme tiloissa Porissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisissa työtehtävissä siistissä työympäristössä sekä tilaisuuden hyödyntää osaamistasi ja kehittää ammattitaitosi. Saat työhösi ammattitaitoisen tiimin tuen.
Mikäli kiinnostuit, laitathan rohkeasti hakemusta. Kerromme haastatteluvaiheessa työpaikasta lisää.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Roosa Lehtonen roosa.lehtonen@adecco.fi p. +35840 635 7833.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.