Haemme metallialan kesätyöntekijöitä

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    2219704
  • Sopimus
    Kesätyö

Haemme nyt metallialan asiakasyrityksellemme Eurajoelle kesätyöntekijöitä. Työ sopii esimerkiksi metallialan opiskelijalle tai vastavalmistuneelle.

Työtehtäviisi asiakkaallamme kuuluvat koneiden käyttö ja laadunvalvonta sekä tarvittavat kokoonpano- ja pakkaustehtävät.

Työ sopii sinulle, jos et kaihda toistuvaa työtä, johon sisältyy kuitenkin myös rutiinien lisäksi vaihtelua. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, mutta miellät itsesi myös tiimipelaajaksi. Olet työntekijänä tunnollinen ja joustava. Sinulla on jo ehkä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai kiinnostusta alaa kohtaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mukavassa työympäristössä sekä iloisessa ja avoimessa työilmapiirissä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä muun tiimin tuen.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti osoitteessa www.adecco.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sarita Ojala p. +35840 621 2577.


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.