Framery Oy, avoin hakemus tuotannon tehtäviin

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00036300
  • Sopimus
    Vakituinen

Framery on alansa edelläkävijä, joka valmistaa ja kehittää äänieristettyjä työtiloja, jotka lisäävät onnellisuutta työpaikoilla. Framery perustettiin vuonna 2010 ja sen tuotteilla ratkaistaan melu- ja yksityisyysongelmia maailman johtavien brändien toimistoissa. Onnellisuus ei ole ainoastaan tuotteissa tavoiteltu lopputulos. Se on koko Frameryn työkulttuurin perusta, mikä tekeekin yrityksestä varsin ainutlaatuisen paikan työskennellä. Tänä päivänä Framery on yksi Euroopan nopeimmin kasvavia yrityksiä ja Pohjoismaiden mittakaavassa samaisen listan ykkösenä.

Framery tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia usean eri alan osaajille tuotannon sekä logistiikan tehtävissä. Tarjolla on mielenkiintoisia tehtäviä kotimaisten innovaatiotuotteiden parissa mm. kokoonpanijan, pakkaajan, sähköasentajan ja logistiikkatyöntekijän rooleissa.

Kaikissa tuotannon rooleissa kulminoituu tuotteiden laatu ja tästä johtuen etsimme kädentaitoisia henkilöitä, jotka kykenevät erityiseen huolellisuuteen ja tarkkuuteen myös nopeatempoisessa työssä. Frameryllä työtä tehdään hyvässä porukassa, hyvällä fiiliksellä ja yhteisin tavoittein. Työpaikalla on loistava yhteishenki, joten pääset osaksi tätä mukavaa ja rentoa yhteisöä. Työtä tehdään siistissä ja viihtyisässä tehdasympäristössä kahdessa vuorossa arkisin klo 6-22 välillä. Frameryn kattavat henkilöstöedut, kuten henkilöstökahvilan palvelut sekä kerho- ja saunatilat kuuluvat myös koko henkilöstölle. Kattavien etujen lisäksi Framery tarjoaa motivoivat kannustinjärjestelmät, joten pystyt omalla työpanoksellasi vaikuttamaan myös ansiotasoosi tuotantopalkkioiden muodossa.

Mikäli sinä haluat osaksi Frameryn yhteisöä ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen kohti onnellisempaa työelämää, kysythän lisätietoja mahdollisista avoimista tuotannon tehtävistä Tampereen Adeccolta Janilta tai Laurilta.

Jani Karjalainen, 050 444 4480, jani.karjalainen@adecco.fi
Lauri Pelkonen, 050 444 4448, lauri.pelkonen@adecco.fi.

Voit myös jättää avoimen hakemuksen oheisen linkin kautta ja kertoa meille osaamisestasi tarkemmin hakemuksen muodossa.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.