Expeditor

  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    00052250
  • Sopimus
    Määräaikainen

Asiakkaallamme Olkiluodossa on tarjolla tehtävä toimitusketjun hallinnassa.

Tehtävässä vastaat omalta osaltasi sujuvasta toimitusketjusta. Teet ostotilauksia, työskentelet yhteistyössä toisten osastojen kanssa, määrittelet tilausseurantasuunnitelmia, osallistut ja johdat sopimusneuvotteluita toimittajien kanssa ja osallistut tarpeen tullen auditointeihin. Työhön kuuluu myös runsaasti eri prosessien seurantaa ja hallintaa, laskujen tarkastusta ja validointia sekä raportointia ja budjetointia.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla tehtävään soveltuvaa taustaa toimitusketjuista. Työskentelytavoiltasi olet tehokas ja jämäkkä ja pystyt kommunikoimaan sujuvasti englannin kielellä. Aikatauluissa pysyminen ja asioiden priorisoiminen on sinulle luontaista ja hallitset hyvin myös työskentelyn paineen alla. Aiempi työkokemus OL3-projektista katsotaan eduksesi.

Alkuhaastattelu tehdään Adeccon henkilöstökonsultin toimesta ja prosessissa etenevät pääsevät asiakasyrityksen haastatteluun vielä ennen päätöksen tekoa. Työsuhde Adeccon kautta on määräaikainen huhtikuun 2023 loppuun.

Kiinnostuitko? Haethan tehtävää mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, kuitenkin viimeistään 7.10.2022 mennessä. Käynnistämme haastattelut jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys ennen töiden aloittamista. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätietoja Adeccon Rauman toimistolta Sini Suolahdelta, puh. 040 664 1447 tai sini.suolahti@adecco.fi

Adeccon työntekijänä voit olla aina varma, että palkanmaksu, lomakertymät ja muut työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset. Sinulle kuuluu työterveyshuolto Terveystalossa ja lisäksi työsuhteestasi meillä huolehtii nimetty HR-konsultti.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.