Erikoispuhdistajia Fortumille Loviisaan

Uusi
  • Kategoria
    Muut
  • Työpaikan tunniste
    00037232
  • Sopimus
    Vakituinen

Fortumissa ajamme muutosta, jolla on merkitystä. Olemme johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Meillä työskentelee noin 8,300 ammattilaista Pohjoismaissa, Baltian maissa, Venäjällä ja Intiassa, ja kulttuurimme pohjautuu avoimeen johtamiseen, jatkuvaan kehittymiseen sekä uteliaisuuteen uusia ratkaisuja kohtaan. Liity mukaan johtamaan muutosta puhtaamman maailman puolesta! www.fortum.fi

Generation-divisioona vastaa Fortumin sähköntuotannosta, tuotannon optimoinnista ja trading -toiminnasta Pohjoismaissa. Siihen kuuluvat ydinvoima-, vesivoima-, tuuli- ja lämpövoimatuotanto, sähköntuotannon optimointi ja sähkökauppa, markkina-analyysi sekä ydinvoiman asiantuntijapalvelut.

Haemme asiakkaallemme Fortum Power and Heat Oy:lle Loviisan voimalaitokselle erikoispuhdistustyöntekijöitä vuosihuoltoon ajalle 13.7-23.10.2020. Työsuhde solmitaan suoraan Fortum Power and Heat Oy:n kanssa.

Työnkuvasi:
Työ sisältää monipuolisesti erikoispuhdistustehtäviä laitoksen prosessitiloissa huollettavien prosessikomponenttien parissa. Vuosihuoltoon valmistautumisen ja koulutuksen aikana työ on päivävuorotyötä. Vuosihuollon ajan työtä tehdään ympärivuorokautisesti vuorotyönä. Työ sisältää korkealla- ja ahtaissa tiloissa työskentelyä.

Odotamme sinulta:
Odotamme sinulta hyvää suomenkielentaitoa, työtä pelkäämätöntä asennetta, oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä sekä vähintään 18 vuoden ikää. Sitoudut vuorotyöskentelyyn ja mahdollisuuteen tehdä tarvittaessa ylitöitä vuosihuollon aikana. Ydinvoimalaitoksen erityispiirteet ja erikoispuhdistustyö vaativat tarkkuutta sekä fyysistä kestävyyttä, joten huolellisuus ja hyvä fyysinen kunto ovat edellytyksiä työn tekemiseen. Aikaisempi kokemus erikoispuhdistustyöstä tai esimerkiksi mekaanisesta kunnossapitotyöstä sekä voimalaitos- tai teollisuusympäristöstä kartutettu työkokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Erikoispuhdistustyöntekijänä pääset tutustumaan ydinvoimalaitoksen vuosihuolto- ja kunnossapitotoimintaan laaja-alaisesti sekä monipuolisen työnkuvan kautta. Kattavan kolmiviikkoisen koulutus- ja perehdytysjakson aikana sinut perehdytetään työtehtävän erikoispiirteisiin sekä työskentelyyn ydinvoimalaitoksella.

Tehtävään valittavilta henkilöiltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, sisältäen huumetestauksen.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Rihimäki, p. 040 668 6384 tai antti.riihimaki@adecco.fi. Hakuaika päättyy 5.4.2020. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä, joten haethan tehtävää heti. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.