Elektroniikkatyöntekijä

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00050153
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme asiakasyrityksellemme Ouluun elektroniikkatyöntekijöitä tuotannon kokoonpanotehtäviin. Työ on 2-vuorotyötä ja aloitus elokuussa. Työsuhteen kesto alkuun vuoden loppuun saakka, jatko mahdollinen.

Työ sisältää helppoja kokoonpanotehtäviä, pussitusta sekä valmiin tuotteen ohjelmistopäivitystä. Aiempi kokemus elektroniikkateollisuudesta on hyödyksi, mutta tärkeintä on halu oppia uutta ja työskennellä kohti tavoitteita, rutiiniluonteisessakin työssä. Persoonana olet oma-aloitteinen, sosiaalinen tiimityöskentelijä ja haluat tehdä työsi hyvin.

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden työskennellä yhdessä Oulun mielenkiintoisimmassa yrityksessä osaavien kollegojen ympäröimänä. Asiakkaamme tarjoaa mielekästä työtä, kilpailukykyistä palkkaa sekä lounasedun.

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 6.6.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka, annukka.sulonen@adecco.fi tai p. 040 687 2632.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.