Elektroniikkalaitteiden kokoonpanija

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00050859
  • Sopimus
    Määräaikainen

Eatonin tehtävänä on parantaa elämänlaatua ja ympäristöä virranhallintateknologioiden ja -palveluiden avulla. Tarjoamme kestävään kehitykseen perustuvia ratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme hallinnoimaan sähköistä, hydraulista ja mekaanista voimaa - turvallisemmin, tehokkaammin ja luotettavammin. Eatonin liikevaihto vuonna 2020 oli 17,9 miljardia dollaria ja asiakkaita yli 175 maassa.

Löytyykö sorminäppäryyttä ja työkalut pysyvät käsissä? Viihdyt tarkkuutta vaativassa työssä ja etsit päivävuorossa tehtävää työtä?

Etsimme juuri sinua UPS-laitteiden kokoonpanoon Eaton Power Quality Oy:lle! Työtehtäväsi sisältävät laitteiden kokoonpanoa, tarkastamista, testaamista sekä pakkaamista. Työtä tehdään arkisin päivävuorossa. Työt alkavat heti ja töitä on alkuun tarjolla vuoden loppuun asti. Sinulla on myös erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä tehtävään pidemmällekin ajalle.

Hakemamme henkilö omaa tarkan ja oma-aloitteisen työotteen ja tiimityöskentely sujuu erinomaisesti. Pärjäät hyvin suomeksi ja mahdollisesti sinulla on aiempaa kokemusta kokoonpanosta tai sähköalalta. Saat työhön kattavan perehdytyksen, joten sinun ei tarvitse olla se kokenein konkari.

Eduksesi siis on sähköalankoulutus tai työkokemus. Lisäksi aiempi kokemus tarkkuutta vaativista tehtävistä tuotannossa ovat iso plussa.

Tarjolla on määräaikainen työsuhde ammattitaitoisessa huipputiimissä. Mielenkiintoiset työtehtävät ja mahdollisuus oppia paljon uutta.

Mikäli tämä paikka herätti kiinnostusta ethän epäröi laittaa hakemusta! Kuulemme sinusta mielellämme, joten laita hakemus osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan CV. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Varauduthan mahdolliseen videohaastatteluun!

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Anniina Nyholm puhelimitse 0406822644 tai sähköpostitse anniina.nyholm@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.