Elektroniikka-alan osaajia Ouluun

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    2232489
  • Sopimus
    Määräaikainen

Haemme elektroniikka-alalla toimivalle asiakkaallemme työntekijöitä tuotannon eri työtehtäviin.

 

Haemme työntekijöitä yksikköalueelle, koonta ja testaus ja pakkaustehtäviin sekä konelinjalle. Työ on keskeytyvää 3-vuorotyötä ja työkeikkojen pituus on riippuvainen asiakastilauksista. Haemme pääsääntöisesti työntekijöitä pitempiaikaisiin työsuhteisiin, mutta myös kesätyöt voivat olla mahdollisia.

 

Toivomme sinulta alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta elektroniikkateollisuudesta, juotostaito on plussaa. Tärkeintä kuitenkin on motivaatio työskennellä alalla ja halu oppia alalta lisää. Kyky työskennellä hektisessä ympäristössä sekä sorminäppäryys ja huolellisuus ovat ehdottomia edellytyksiä työn hyvin suorittamiselle. Työ vaatii myös rutiininsietokykyä sekä kykyä mukautua muuttuviin tilanteisiin. Persoonana olet oma-aloitteinen, sosiaalinen, motivoitunut oppimaan uutta ja haluat tehdä työsi hyvin.

 

Ensimmäinen askeleesi kohti uusia haasteita on jättää työhakemus ja CV sivujemme www.adecco.fi kautta ja tuoda paras osaamisesi esille viimeistään 09.06.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Annukka Sulonen arkisin nro 040-687 2632 tai annukka.sulonen@adecco.fi


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.