CNC-sorvaaja Muurameen

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00052138
  • Sopimus
    Vakituinen

Etsimme CNC-sorvaajaa Muurameen!

Toivomme hakijalta koneistajan ammattitutkintoa ja kokemusta sorvaamisesta.

Työtehtäviin kuuluu materiaalien käsittely, koneella ohjelmointi sekä mittaaminen ja laadunvarmistus. Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta Fanuc-pohjaisen ohjelmiston käytöstä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ on vakituinen. Palkkaus tapahtuu teknologiateollisuuden tesin mukaan.

Jätä hakemuksesi työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Hakuaika päättyy 9.10.2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Janika Pasanen, puh. 040 185 1999 / janika.pasanen@adecco.fi. Tsemppiä työnhakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.