CNC - koneistaja

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    2225409
  • Sopimus
    Määräaikainen

Keski-Suomessa, on vahva metalliteollisuuden keskittymä. Alueella toimii useita, teknisesti kovatasoisia konepajoja, joissa töitä tehdään innolla, sydämellä ja joissa työntekijöistä pidetään hyvää huolta. Yritykset investoivat niin ihmisiin, kuin tuotantoteknologiaankin.

 

Etsimme asiakkaillemme jatkuvasti Keski-Suomen alueelle eri pituisiin työsuhteisiin CNC-koneistajia.


Voisiko Jyväskylä olla sinulle ja perheellesi tuleva kotipaikka? Turvallinen, ihmisläheinen ja keskellä kauneinta järvimaisemaa.

 

Eduksesi toki katsomme alan koulutuksen kone- ja metallialan perustutkinnon koneistukseen suuntautuen sekä aiemman kokemuksesi alan töistä, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on reipas asenne ja innokkuus uuden oppimiseen.

 

Kerro hakemuksessasi ja CV:ssäsi työtaustastasi, käytettävyydestäsi sekä millä Keski-Suomen alueilla olisit valmis kulkemaan. Jätä yhteystietosi ja CV:si sekä kerro hakemuksessasi tilanteestasi.

 

Jos kiinnostuit, hae paikkaa mahdollisimman pian. Lisätietoa työtehtävästä antaa Adeccolla Tommi Salohalme, 050 444 4468 tai tommi.salohalme@adecco.fi.


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.