Betonityöntekijöitä Nummelaan

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00039044
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme Nummelaan kahta betonielementtityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat arviolta elo-syyskuun aikana ja työn kesto tarkentuu myöhemmin (alkuun n. 2-3 kuukauden sopimus). Työvuorot alkavat arkisin pääosin klo 6:00 – 8:00 välillä.

Hyvä fyysinen peruskunto, raudanluja positiivinen asenne ja suhtautuminen työhön sekä halu oppia uutta ovat tärkeimmät edellytykset työssä menestymiseen. Omaat myös hyvät ryhmätyöskentelytaidot, etkä pelkää liata käsiäsi töiden tiimellyksessä. Rakennusalan koulutus tai aikaisempi työkokemus rakennusalan työtehtävistä katsotaan eduksi, mutta tehtäviin annetaan kattava perehdytys, joten asenne ratkaisee.

Betonielementtityöntekijänä tehtäviisi kuuluu muottityöt, raudoitus, betonointi sekä erilaiset jälkityöt, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työtä tehdään tehdasolosuhteissa yleensä kokeneemman työparin tai isomman ryhmän kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi työskentelemällä alan ammattilaisten kanssa mukavassa työyhteisössä monipuolisten työtehtävien parissa.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.