B2C myynti/asiakaspalvelu avoimet urapolut

Uusi
  • Kategoria
    Vähittäiskauppa
  • Työpaikan tunniste
    00042785
  • Sopimus
    Määräaikainen

Nautitko työskentelystä ihmisten parissa ja koetko asiakaspalvelutehtävät omaksesi? Hienoa! Siinä tapauksessa jatka lukemista ja tule osaksi myyntityön osaajapooliamme.

Etsimme nyt Kuopioon ja lähialueille ahkeria ja oma-aloitteisia Myyjiä/Asiakaspalvelijoita kaupanalalle eri pituisiin asiakkaidemme toimeksiantoihin.

Työtehtäväsi voivat sisältää mm. kassatyöskentelyä, veikkauskoneen käyttöä, hyllytystä ja asiakaspalvelutehtäviä. Työvuorot sijoittuvat kaupan aukiolojen mukaisesti, arkipäivistä viikonloppuun ja aikaisista aamuista iltoihin.
Työkohteiden sijainnit voivat vaihdella asiakkaan mukaan, joten ajokortti ja oma auto helpottavat liikkumista. Joissakin työkohteissa edellytetään hygieniapassia. Suureksi eduksi katsotaan aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, mutta ratkaisevinta on kuitenkin reipas asenteesi työtä kohtaan.

Tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta? Liity rohkeasti iloiseen asiakaspalvelu joukkoomme ja lähetä hakemuksesi pikaisesti. Olet mukana kaikissa tulevissakin hauissamme. Avoimen hakemuksen jättäminen tietokantaamme edesauttaa löytämään monipuolisesti juuri sinun mielenkiintoosi ja elämäntilanteeseesi sopivia tehtäviä. Tsemppiä työnhakuun!

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.